Verkkokaupan Toy Story -henkiset asut tyrmistyttävät: ”Lapsuuteni on tuhoutunut”

Koska halloweenia vietetään Suomessa, ja miksi? 3:28
Tiedätkö, milloin halloweenia oikeaoppisesti vietetään ja miksi? Katso vastaus videolta.

Seksikkäät Toy Story -henkiset halloween-asut ovat tyrmistyttäneet lastenelokuvien faneja.

Rakastetut Toy Story -animaatioelokuvat ovat tulleet tutuiksi eritoten 1990-luvulla lapsuuttaan eläneille. Henkiin heräävät lelut ovat monelle niin tärkeitä, että heillä on sydämessään niille pyhä paikka.

Pyhyys on kuitenkin kaukana Fashion Nova -verkkokaupan markkinoille tuomista Toy Story -teemaisista halloween-asuista. Varsin paljastavat ja seksikkäät asut eivät vastaa leluelokuvien kilttiä maailmaa. Napapaitoja, ylipolvensaappaita, sukkanauhoja, verkkosukkia ja pikkuhousumallisia alaosia ei elokuvissa ole nähty.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

"Lapsuuteni on tuhoutunut"

Milleniaalin mielessä herää kysymys, miksi?

– Lapsuuteni on tuhoutunut, kirjoittaa Katey RobertsStudent Problems -sivustolla.

Myös muilla on ollut sananen sanottavanaan Toy Storyn seksualisoinnista. 

– Minun täytyy saada tietää, kuka Fashion Novalla ajatteli, että seksikkäät Toy Story -hahmot ovat hyvä idea halloween-asuksi, eräs Twitter-käyttäjä kirjoittaa.

On myös huomattavaa, että Toy Storyn innoittamia seksikkäitä halloween-asuja on vain naisille. Superseksikästä Woodya tai Buzz Lightyearia ei mallistosta löydy – molempien naisversiot on puristettu napapaitoihin, pikkuhousuihin ja korkeisiin saappaisiin.

Asuille löytyi joka tapauksessa ostajansa

Aiheuttamastaan närästä huolimatta asut ovat olleet hitti. Seksikkäät Toy Story -puvut myytiin loppuun nopeasti, ja niitä on pyydetty lisää myyntiin.

Lue myös:

    Uusimmat