Billy lisättiin vahingossa tuntemattomien viestiketjuun ja päätti pilailla naisten kustannuksella – keskustelussa odottamaton käänne

1:27
Katso video kahdesta 100-vuotta täyttäneestä kaksosesta, jotka juhlivat syntymäpäiviään!

Vahingossa viestiketjuun lisätty brittimies päätti pilailla tuntemattomien naisten kustannuksella. Pila ei kuitekaan mennyt aivan kuten piti, uutisoi myös brittilehti Mirror.

Viikonvaihteessa brittiläinen Billy Rawlinson, 23, sai erikoisen ilmoituksen älypuhelimestaan. Hänet oli lisätty uuteen WhatsApp-ryhmään, jossa suunniteltiin Billylle tuntemattoman naisen, Sandran, 50-vuotissyntymäpäiviä.

Billy ymmärsi nopeasti, että hänet oli lisätty ryhmään vahingossa. Sen sijaan, että nuori mies olisi tuonut asian esille, hän päätti hiukan pilailla ryhmän naisten kustannuksella.

Viestiryhmässä naiset alkoivat suunnitella Sandran 50-vuotisjuhlia paikallisessa hotellissa, ja keskustelivat sopivasta aikataulusta.

– Hei tytöt, odotan Lorrainen ja Julien numeroita. Olen varaamassa 9. helmikuuta Leaside [hotellin] Sandralle. Kertokaa minulle, jos se käy kaikille, kiitos. Tracy, tiedän, että teillä se riippuu Issacista, Billyn ryhmään lisännyt nainen kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kuinka monta miesstripparia aiomme hankkia..."

Billy, jota ystäväpiiri luuli Lorraineksi, vastasi päivän sopivan hänelle. Seuraavaksi hän alkoi esittää kysymyksiä, jotka lopulta paljastivat hänet.

– Kuinka monta miesstripparia me aiomme sitten hankkia, Billy kysyi.

– Toivon, ettei yhtään, ha, viestiketjun aloittaja vastasi nauruhymiöin.

Billy ei kuitenkaan jättänyt asiaa siihen.

– Pystyykö kukaan järjestämään hiukan kokaiinia sinne, nuori mies kirjoitti.

– Oletko tosissasi, kuului viestiryhmän aloittajan vastaus.

– Kyllä, miksi ei?

– Koska se on laitonta, ja olen myös poliisi, kuului vastaus.

Twiitistä viraali

Naiset ilmeisesti tajusivat virheensä, ja pian Billy poistettiin keskustelusta. Mies itse piti keskustelun käännettä hulvattomana, joten hän jakoi kuvakaappaukset siitä Twitteriin.

Julkaisu on kerännyt jo yli 100 000 tykkäystä, kymmeniä tuhansia jakoja ja satoja kommentteja. Keskustelua on pidetty hulvattomana.

Twitter-julkaisu levisi jopa niin laajalle, että jopa päivänsankari Sandra vastasi siihen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ok, ok, tuo olen minä pian, iso 50 edessä. Oletpa onnekas poika, kun sinut kutsuttiin vuoden tapahtumaan. Wow, kaikki nämä jaot, toivon, että hankitte minulle kaikki lahjan. Joka tapauksessa tämä sai meidät vanhat naureskelemaan koko iltapäivän, Sandra kirjoittaa.

Lähteet: Twitter, Mirror 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja