Big Brother 2010: Muistatko vielä nämä kauden kohokohdat?

Subin Big Brother -ohjelma tarjosi kaudella 2010 uskomattoman kattauksen draamaa, kikatusta, ihastuksia, riitoja, suuria tunteita ja ennen kaikkea viihdettä. Muistatko vielä nämä tapahtumat talosta?

Uusi Big Brother -talo sai ensimmäiset asukkaansa 24.8.2010. Talossa asustivat kaudella 2010 Mia, Petri, Elisabet, Hannu, Maria, Jani, Satu, Habib, Ksenia, Paul, Mari, Ville, Marika, Nino, Niko N, Henna, Marianna, Niko S, Esa-Tapio, Riikka, Vilhelmiina, Ellinoora, Inka, Eetu, Elli-Maija, Noora, Jani T ja vaihtoasukas Sandra.

Viikko 1

Upouuden BB-talon ensimmäinen asukas oli helsinkiläinen Mia. Tyrmistyttävä yllätys kohtasi asukkaita jo ensimmäisenä iltana. Isoveli ilmoitti, että asukit ovatkin kokelaita.

Asukkaille ilmoitettiin, että heidän olisi ansaittava paikkansa Big Brother -talossa, ja että varsinainen asukaskokoonpano selviäisi sunnuntaina. Kokelasaikana asukit yöpyivät tehtäväalueella, hyppivät kokelaskouluttajan pillin mukaan, ryömivät ällötunnelissa, joivat ällöjuomaa ja kävelivät kuumilla hiilillä.

Romantiikkaakin viikolla nähtiin, kun Jani tunnusti tunteensa Marialle, ja Mari sekä Paul kiehnäsivät toistensa kainalossa. Myös Elisabet ja Petri vaihtoivat kuumia suudelmia. Petrillä oli pientä sutinaa myös Ksenian kanssa.

Ensimmäisen viikon päätteeksi BB-talon jättivät taakseen Maria ja Jani, muista kokelaista tuli täysivaltaisia BB-talon asukkaita.

Viikko 2

BB-talon sala-alueelle asteli viisi aiemmilta kausilta tuttua BB-asukasta: Nino, Niko N, Henna, Marianna ja Niko S.

Niko N:n saapumisesta riemuissaan ollut Mari pisti stopin hänen ja Paulin BB-romanssille.

Toisen viikon päätteeksi BB-talon asukkaiksi pääsivät liittymään äärimmäisen tiukan äänestyksen jälkeen Nino ja Niko N. Henna, Marianna ja Niko S puolestaan joutuivat lähtemään kotimatkalle.

Viikko 3

BB-talon asukkaat tekivät haaksirikon viikkotehtävässä. Heidän piti selviytyä viikkotehtävän ajan erilaisista haasteista autiosaaren olosuhteissa kahdessa Big Brother -talon päällikön määrittelemässä joukkueessa.

Yöt tehtäväalueella kuluivat jutellen ja avautuen: Habib esimerkiksi aiheutti pahennusta naisseikkailuillaan ja läpivetojutuillaan.

Kolmannen viikon päätteeksi Mari jätti BB-talon taakseen, mutta tilalle asteli neljä uutta asukkia: Vilhelmiina, Ellinoora sekä salapari Esa-Tapio ja Riikka!

Viikko 4

Ksenian sääntörikkomukset kostautuivat koko talolle. Asukkaat kyykkäsivät porealtaassa, kun Ksenia istuskeli skumppaa siemaillen ja yksinäisessä ylhäisyydessään.

Viikkotehtävässä päästiin merihenkiseen teemaan MS Big Brotherilla, ja merimiehet valtasivat talon.

Viikolla tapahtui muutakin kummaa, kun Pönttö rupesi juttelemaan härskejä asukkaille ja palkitsi näitä onnistuneista tehtävistä.

Viikko päättyi dramaattisesti, kun Mia häädettiin BB-talosta ja salapari paljastettiin asukkaille suorassa BB Talk Showssa. Salatehtävää suorittamassa ollut Esa-Tapio hyvästeli tunteikkaasti kultansa ja Riikka jäi kyynelsilmäisenä BB-talon asukkaaksi.

Viikko 5

Kansainvälisyys ja olympiahenki olivat viikon teemoja.

Riikka ja Habib häädettiin BB-talosta viikon päätteeksi, ja muut asukkaat pääsivät bailaamaan megabileisiin. Nämä bileet muistetaan BB-talon oksennusbileinä. Bileiden saldo oli villejä suudelmia, Ksenian paljastelua ja Nikon tunteiden purkauksia.

Varsinkin Ellinoora örvelsi bileissä sydämensä kyllyydestä ja sammui puolialasti päiväkirjahuoneen lattialle. Vilhelmiina ja Hannu huolehtivat kaikista laattaajista.

Viikko 6

Farmi-viikkotehtävässä tuholaishirvi teki tuhojaan ja heinäseipäät kaatuilivat. Asukkaita kävi ilahduttamassa liuta kanoja ja lampaita. Kanalauman jäljitä pihalta löytyi kananmuna, jota asukkaat alkoivat hautoa tipun toivossa. Muna ristittiin Vipaksi.

Tämä viikko oli yksi kauden dramaattisimmista, kun BB-talosta poistettiin Ville sääntörikkomuksen vuoksi ja Paul henkilökohtaisten syiden vuoksi. Viikon päätteeksi väki vielä väheni, kun Ellinoora häädettiin BB-talosta.

Viikko 7

Asukkaat bongasivat junia viikkotehtävässä, ja välillä hassut kuulutukset sekä junan herkkulastit piristivät asukkaita.

Myös Pönttö puuttui peliin ja lähetti Hannulle sekä Marikalle shottilasit junan kyydissä.

Talossa vallitsi jännittynyt ja kireä ilmapiiri. Varsinkin Elisabet ja Satu kunnostautuivat selän takana juoruilussa.

Viikkotehtävä onnistui asukkaiden riemuksi. Viikon päätteeksi asukkaat juhlistivat kaksi iltaa putkeen.

Viikon päätteeksi talosta häädettiin kuudentena asukkaana Satu. Sadun lähtö sai Petrin ja Elisabetin aivan tolaltaan.

BB-talon "Mervi ja Maza" -kaksikon hajoaminen otti Petrille niin koville, että hän kommentoi, ettei jaksanut enää olla talossa.

Viikko 8

Viikkotehtävä oli Unelmia ja toimistohommia, ja töitä paiskittiin Tarpeellisten Instituuttien Virastossa (TIV). Toimiston harmaata arkea saapuivat piristämään Inka ja Eetu.

Viikon aikana BB-talossa oli hempeitä hetkiä, kun Inka ja Hannu löysivät toistensa käsivarsille, ja Vilhelmiina vakiinnutti paikkansa Petrin unikaverina. Inka innostui Hannusta niin paljon, että kisutteli partamiestä petipuuhiin kanssaan, ja porealtaassa koskettelu oli kuumaa.

Eetua puolestaan huoletti koko viikon, ettei hänen miehinen varustuksensa enää toimi. "Erikoisäijä" myös hauskuutti ja järkytti asukkaita kertomalla tarinoita masturboinnista kavereiden kesken.

Draamaa viikkoon toi Hannun yllättävä poistuminen BB-talosta. Inka ikävöi miestä kyynelehtien. Lisää kyyneliä oli luvassa, kun lohduttomasti itkevä Ksenia häädettiin talosta kahdeksannen viikon päätteeksi.

Viikko 9

Vaaleanpunainen ja kauhunsekainen Jeboulandia valtasi BB-talon. Kakkuaamiaiset, pomppulinna, aamusauna, vaaleanpunaisella vedellä täyttynyt poreallas, jatkuva biletys ja juomien naukkailu sekä tuhman Jeboun käkätys ja hassut huutelut tekivät Jeboulandia-viikosta ikimuistoisen.

Marikalla kävi hyvä tuuri, sillä hän voitti ruokapakkauksen mukana Thaimaan matkan. Viikon päätteeksi BB-talosta häädettiin Inka.

Viikko 10

Asukkaat alkoivat valmistautua kansainväliseen asukasvaihtoon. Heidän tehtävään oli antaa väärä, mutta uskottava kuva Suomesta ja suomalaisuudesta.

Talossa oli viikon aikana rinnakkaistehtävä, asukkaat eivät saaneet huomioida outoja juttuja. Sänkyihin ilmestyi kummallisia kavereita ja keltainen iso tipu kävi hauskuuttamassa väkeä tunkemalla esimerkiksi suihkuun Vilhelmiinan seuraksi.

Muutakin hämmentävää viikon aikana tapahtui, kun taloon tuli kolme uutta asukasta: Noora, Elli-Maija ja Jani T.

Perjantaina talossa vietettiin erotiikkabileitä. Niko oli saanut tietää lähtevänsä asukasvaihtoon, ja Isoveli tarjosi hänelle mahdollisuutta mennä sala-alueelle lepäämään tai jäädä asukkaiden kanssa bailaamaan. Niko valitsi bileet ja missasi tietämättään sala-alueella odotelleen avopuolisonsa Sofian.

Viikko huipentui, kun Niko asteli Slovenian BB-taloon ja Suomen BB-taloon saapui vaalea ja suloinen slovenialainen Sandra kansallisasussaan. Talosta häädettiin Vilhelmiina.

Viikko 11

Sandraa huijattiin viikolla urakalla hänele uskoteltiin muun muassa että saunassa oltiin karvahattu päässä, röyhtäilyn olevan hyvä tapa ja Uuno Turhapuron olevan kuuluisa runoilija.

Kansainvälisen BB-romanssin merkit olivat ilmassa, kun Sandra viihtyi Petrin läheisyydessä ja tanssi tämän kanssa hitaita.

Viikon aikana myös Elli-Maija ja Eetu viettivät mukavaa aikaa, kun Elli-Maija voihki Eetun hieroessa häntä ja kaksikko kutitteli toisiaan peiton alla. Elli-Maija kuitenkin häädettiin talosta kymmenentenä asukkaana ja Niko N palasi Suomeen.

Viikko 12

Glamour-viikko pyyhkäisi BB-taloon ja teki asukkaista stylistejä, kuvaajia ja malleja.

Viikkoon sisältyi draamaakin, kun Niko sai tietää päiväkirjahuoneessa, että oli missannut tyttöystävänsä BB-talon sala-alueella.

Tunnelma kuumeni kattoon bileissä, kun Elisabet ja Petri riisuivat vaatteitaan tanssilattialla ja päätyivät pelaamaan käsipelejä saman peiton alle. Yhdentenätoista asukkaana BB-talosta häädettiin Jani.

Viikko 13

Pro Minä! Asukit tekivät itseään tykö vaalikampanjan keinoin. He myös näkivät häätöäänestystilanteita, mikä aiheutti hämmennystä. Kuka lähtisi, kuka jäisi?

Talossa juhlittiin Elisabetin syntymäpäiviä. Nainen sai kuulla lempiartistiaan Michael Jacksonia pitkin iltaa ja yön päätteeksi hän päätyi heiluttelemaan peittoja Petrin kanssa.

13. viikon päätteeksi Elisabet häädettiin BB-talosta.

Viikko 14

Asukkaat pääsivät suorittamaan viikon aikana minikauden, ja heidän mieliinsä palauteltiin vanhoja viikkotehtäviä. Minikausi sujui vauhdikkaasti munia etsien, Jeboulandiassa tanssien, toisiaan esittäen ja virastossa puurtaen.

Neljännentoista viikon dramaattisin käänne oli, kun asukkaat saivat kuulla kaikki olevansa semifinaaliäänestyksessä.

Torstain BB Extrassa Petri ja Noora häädettiin talosta tiukan äänestyksen päätteeksi. Finalistinelikkoon selvisivät kyyneliin purskahtanut Eetu, Nino, Niko ja ainoana aivan alkuperäisenä asukkaana Marika.

BIG BROTHER alkaa Subilla 31.8. kello 21.00. Big Brother 24/7-palvelut avautuvat 30.8.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat