Beverly Hills -tähti täytti 50 vuotta – kuvat vuosien varrelta

Suositussa Beverly Hills -sarjassa näytellyt Ian Ziering on hyvässä kunnossa ikäisekseen.

Aika kuluu vauhdilla, toteavat varmasti monet kuullessaan Beverly Hills -tähden täyttävän jo 50 vuotta. Ian Ziering muistetaan 90-luvun suosituimpiin kuuluvasta sarjasta kiharapäisen Steve Sandersin roolista. Ziering tähditti sarjaa kymmenen vuoden ajan, vuosina 1990-2000.

Viime vuosina Ziering on näytellyt muun muassa elokuvassa Sharknmado. Television puolella Beverly Hills -tähti on nähty myös sarjoissa JAG, What I Like About You ja The Doctors. Vuonna 2006 Ian voitti parhaan näyttelijän palkinnon Monacon filmifestivaaleilla. Voitto tuli Stripped Down -elokuvan Franciksen roolista. Näyttelijä laulaa myös omassa Golden Ziering -coverbändissään.

Tähti ei suinkaan ole huonossa kunnossa ikäisekseen, sillä esimerkiksi viime vuonna hän vieraili Las Vegasin legendaarisen Chippendales-miestanssiryhmän riveissä.

Aikuistuneesta teinitähdestä innostuneet joutuvat kuitenkin pettymään, Ziering on nimittäin varattu mies. Näyttelijä on ollut naimisissa Erin-vaimonsa kanssa vuodesta 2010 asti ja heillä on kaksi lasta. Aiemmin näyttelijä oli naimisissa Nikki Schieler Zieringin kanssa, vuosina 1997-2002.

Lue myös:

    Uusimmat