Tori Spelling turvautui lapsensa vaippaan, kun hätä yllätti ruuhkassa moottoritiellä

Näyttelijä Tori Spelling keksi näppärän ratkaisun, kun pissahätä yllätti keskellä valtavaa ruuhkaa. 

Näyttelijä Tori Spelling, 50, kertoi 19. huhtikuuta misSPELLING-podcastinsa jaksossa hauskan muiston siitä, kun hän joutui turvautumaan Beau-poikansa vaippaan, kun hätä yllätti ruuhkassa Los Angelesin moottoritiellä. 

Pissahätä iski toden teolla, kun Spelling oli valtatie 101:llä, joka on tunnettu äärimmäisistä ruuhkistaan. 

– Ajattelin, etten kestä kotiin asti. Joten kurotin laukkuuni ja mietin, että kunpa sieltä löytyisi jotakin. Pengoin sen läpi ja tajusin: vaippa. Laitoin sen ylleni ja pissasin Beaun vaippaan. Se osoittautui todella käteväksi, Spelling kertoi podcastissaan. 

Spellingillä on viisi yhteistä lasta ex-aviomiehensä Dean McDermottin, 57, kanssa: Liam Aaron, 17, Stella Doreen, 15, Hattie Margaret, 12, Finn Davey, 11, ja Beau Dean, 7. Spelling on läheinen myös poikapuolensa Jackin, 25, kanssa, jonka McDermott jakaa ex-vaimonsa Mary Jo Eustacen kanssa. Spelling haki eroa McDermottista maaliskuussa 2023. He olivat yhdessä 18 vuotta.

Aikaisemmassa podcast-jaksossaan hän paljasti, että hän on niin läheinen nuorimman poikansa Beaun kanssa, että tämä hänen mukanaan, kun hän käy vessassa.

– Beau seisoo edelleen siinä ja tuijottaa ja puhuu minulle, kun kakkaan. Luulen, että toimin paremmin ihmisten seurassa, Spelling kertoi. 

Spelling on tuttu muun muassa Donna Martinin roolista Beverly Hills, 90210 -sarjassa. Hän on vuonna 2006 kuolleen elokuvatuottaja Aaron Spellingin tytär.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat