Beverly Hills 90210 -kaunotar: Näin pidän itseni kunnossa!

Näyttelijä Jennie Garth on pudottanut eronsa jälkeen lähes 14 kiloa. Kaunotar tyrmää ihmedieetit ja uskoo, että fyysiseen terveyteen voi vaikuttaa paremmin voimalla henkisesti hyvin.

Beverly Hills 90210 -sarjasta parhaiten tunnettu kaunotar, kolmen lapsen äiti Jennie Garth, 40, pudotti painoa yhteensä lähes 14 kiloa erottuaan aviomiehestäänPeter Facinellista 11 avioliittovuoden jälkeen maaliskuussa 2012. Garth uskoo positiivisen ajattelun olevan paras tapa pysyä terveenä ja onnellisena. Nainen myös kertoo usein niin itselleen kuin läheisilleenkin rakastavansa.

– Ne ovat lempisanani (minä rakastan sinua), enkä sano sitä tarpeeksi usein muille ihmisille, saatikka sitten itselleni. Kun lausut sanat, ne saavat sinut haluamaan olla hellä ja ystävällinen. Silloinkin kun olet vihainen, rakkaus on olemassa, Garth kertoo Health.com-sivustolle.

Garth myöntää avioliiton kariutumisen olleen hänen tarvitsema herätys, joka laittoi tähden huolehtimaan fyysisestä terveydestään.

– Nyt tunnen oloni vahvemmaksi ja itsevarmemmaksi kehossani. Vien lapseni kouluun treenivaatteissa ja ajattelen, että olen jo näissä kuteissa, joten voin samalla vaivalla kuntoilla! Punnitsen itseni joka aamu. Ellen tee sitä, lihon huomaamattani viisi kiloa. Se karmii minua. Tänä aamuna vaaka näytti kilon enemmän ja se on ihan ok. Mutta mitä jos se on seuraavan kerran kolme kiloa? Minun on tehtävä muutoksia, Garth kertoo.

Garthin ja Twilight-tähti Facinellin erosta on pian vuosi. Vaikka Facinelli on jo jatkanut elämäänsä eteenpäin nuoremman rakastajan kanssa ja Garth on itsekin käynyt treffeillä, erojärkytys on silti tähden tuoreessa muistissa.

– Kun tunnen tuskallista kipua, kuten mitä olen eroni myötä joutunut kokemaan – ja sitä surua ja menetystä, joka tekee toimintakyvyttömäksi – auttaa, kun muistan, että se kestää vain noin vartin. Sitten se on ohi. Mielesi on valmis menemään eteenpäin. Tunne saattaa palata, mutta auttaa, kun tiedät ettei se kestä ikuisesti, Garth kuvailee.

Garth kertoo vihdoin saaneensa stopin jojo-ruokavaliolle ja pysyvänsä hyvässä kunnossa.

– Toistan terveet valintani joka päivä. Tunnen nyt oloni todella hyväksi, enkä halua minkään muuttavan sitä. Eniten kadun erilaisten dieettivillitysten kokeilua, esimerkiksi Atkinsia ja HCG-dieettiä. Pudotin kahdeksan kiloa, mutta ne tulivat heti takaisin.

AVA

Lähteet: Femalefirst.co.uk, Okmagazine.com

Kuvat: Getty Images, Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja