Beverly Hills 90210 -sarjasta tutut rakastavaiset lämmittelevät välejään!

Yhtenä Beverly Hills 90210 -sarjan pääpareista tutuksi tulleet Dylan ja Kelly aikovat lämmitellä välejään uudelleen – tosin jälleen televisioruudussa.

Supersuositun 1990-luvun Beverly Hills 90210 -sarjan päähenkilöinä nähtiin muun muassa Kelly ja Dylan eli Jennie Garth, 40, ja Luke Perry, 45, jotka sarjan viimeisellä kaudella päätyivätkin fanien iloksi yhteen.

Nyt kaksikko suunnittelee jatkoa romanssilleen – eivät kuitenkaan tosielämässä, kuten huhuttiin, vaikka Garth onkin juuri eronnut miehestään. Näyttelijät suunnittelevat yhdessä televisiosarjaa.

– Siinä korostetaan heidän välistä kemiaansa, sisäpiiristä paljastetaan Us Weeklyn sivustolle.

Garthin edustaja vahvisti tiedon näyttelijöiden sekä tuottajien ja kirjoittajien välisestä yhteistyöstä RumorFix-sivustolle:

– He ovat viettäneet hiljattain paljon aikaa keskenään, sillä he työstävät yhdessä uutta tilannekomediaa. Kyseessä on puolen tunnin show.

Garth erosi aviomiehestään Peter Facinellista, 38, maaliskuussa 2012 yhdentoista avioliittovuoden jälkeen. Sen jälkeen Garth on pudottanut yhdeksän kiloa ja hänen ystävänsä vakuuttavat naisen olevan nyt onnellisempi kuin koskaan.Lähde: Usweekly.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja