Mainos

Bestseller-kirjailija: Näin tunnistat ufosieppauksen!

Katosiko muisti ja epäilet, että avaruusoliot veivät sinut matkassaan? Eipä hätää, kaksi ufo-asiantuntijaa on laatinut kootun listan ufojen suorittaman kaappauksen merkeistä.

Pimenikö muisti? Näitkö vähän outoja unia avaruusaluksista ja mulkosilmäisistä olennoista? Ilmestyikö käsivarteen kummallisia merkkejä?

The UFO Abductors -bestsellerin rustannut Brad Steiger on listannut merkit, joista tietää olleensa ulkoavaruuden asukkien nappaamana, kertoo Weekly World News.

Ja tässä Steigerin lista:

1. Sairastut mystisesti. Myös unettomuus, ruokahaluttomuus, huono-olo, päänsäryt, ihottuma ja väsymys voi olla merkki siitä, että olet käynyt avaruuden asukkien luona visiitillä.

2. Mihin aika katosikaan? Jos tuntuu siltä, että olet hukannut pätkän elämästäsi, niin kyllä, tämäkin merkitsee sitä, että olet käynyt ajelulla alieneiden kanssa.

3. Ihan totaalinen black out eli muistinmenetys.

4. Arvet, mustelmat, pistosmerkit, palovammat, hiustenlähtö – ufo-tyyppien tekosia kaikki.

5. Toistuvat unet muista maailmoista, maisemista ja kristallikaupungeista ovat Steigerin mukaan selvää todistusaineistoa ufo-kaappauksesta.

6. Näet näkyjä hereilläkin - ufoista ja avaruuden olennoista.

Steiger neuvoo, että jos kaksi tai useampi listalla olevista merkeistä natsaa, kannattaa kokeilla ufo-yhdistysten suosittelemia hypnotisoijia, joka auttaa palauttamaan kokemuksen mieleen.

MTV3/Helmi

Lähde: Weeklyworldnews.com

Kuva: Shutterstock (kuvan henkilö ei liity artikkeliin)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.