Berliiniläinen katumuoti kääntää katseet

Berliinin Mercedes-Benz Fashion Week -tapahtumassa oli viime kesänä esillä upeaa katumuotia, josta voi poimia ideoita omaan syyspukeutumiseen.

Muotitapahtumat vetävät puoleensa tyylitietoisia ihmisiä. Nähtävää ei siis ole pelkästään lavoilla, vaan myös vieraiden asukokonaisuudet ovat kuvien arvoisia. AVA esittelee katumuodin parhaimmistoa Berliinin muotiviikkojen vierailta. Katso kuvat ja inspiroidu värittämään omaa tyyliäsi.

Asussa vasemmalla on käytetty huimaa määrää eri punaisen ja oranssin sävyjä. Muita värejä kokonaisuudessa ei ole käytettykään. Khakitakki on aina ajanmukainen syysvaate, joka säilyy käyttökelpoisena vuodesta toiseen.

Lippispäinen Kim oikealla kertoo toppinsa olevan Zara-vaateketjulta. Voimakas meikki tuo muuten poikamaiseen asukokonaisuuteen tyttömäisen vivahteen.

Kukat hiuksissa tai olkapäissä tuovat hauskan lisämausteen muuten yksinkertaiseen pukeutumiseen. Pitkää hametta voi käyttää myös syksyllä yhdistämällä sen esimerkiksi lyhyeen takkiin.

Pitsipaita ja hame vasemmalla ovat molemmat H&M:stä. Tumma ja romanttinen asukokonaisuus sopii erinomaisesti syksyyn.

Asu oikealla on Schumacher-merkiltä. Samaa psykedeelistä kuviota toistava ylä- ja alaosa voisivat olla hankala yhdistelmä, mutta tässä kokonaisuus toimii vaatteiden rauhallisen värin ja kokonaisuuden katkaisevan vyön ansiosta.

AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

AVA / Emmi Maaranen

Kuvat: Timur Emek/Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja