Belgian tähtihyökkääjä ei ole täydessä iskussa, mutta kohtaa silti Huuhkajat – "En tiedä, tuleeko se koskaan samaan kuntoon"

9:50
Tulosruutu ennakoi maanantain Belgia-ottelua.

Belgian jalkapallomaajoukkueen päävalmentajan Roberto Martinezin mukaan Eden Hazard on Suomea vastaan avauskokoonpanossa. Hazardilla on takanaan loukkaantumisten ja vähäisen peliajan sävyttämä kausi Real Madridissa.

Hazard myönsi sunnuntai-illan lehdistötilaisuudessa, ettei välttämättä pysty pelaamaan 90 minuuttia Huuhkajia vastaan. Hazard on tullut molemmissa Belgian EM-otteluissa vaihdosta kentälle.

Hän sanoi, ettei aio varoa kentällä.

– Jos alan miettiä kontaktien välttämistä, minun ei pidä olla kentällä. Kontaktit ovat osa pelaamistani. En tiedä, tuleeko nilkkani koskaan samaan kuntoon kuin, mitä se oli kymmenen vuotta sitten, Hazard sanoi ja myönsi, ettei ole vielä aivan sataprosenttisessa iskussa.

Hazard ottaa mahdollisesti paikan Belgian hyökkäyksen vasemmalta laidalta. Martinez on sanonut, että myös Kevin De Bruynen ja Axel Witselin on määrä nousta Suomea vastaan avaukseen. He ovat kärsineet Hazardin tavoin loukkaantumisista.

Suomi ja Belgia kohtaavat B-alkulohkon päätösottelussaan, joka alkaa Pietarissa maanantaina kello 22.

Belgia on jo varmistanut jatkopaikkansa. Suomi etenisi voitolla varmasti ja tasapelillä todennäköisesti neljännesvälieriin. Tappiokin saattaa riittää lohkokolmosten vertailussa.

Maailmanlistan ykkösenä komeileva Belgia on yksi EM-turnauksen suurimmista mestarisuosikeista.

–  Real Madridissa on valtavat paineet, mutta niitä on myös Belgian maajoukkueessa. En ajattele paineita kentällä ollessani, Hazard sanoi.

Eden Hazard ei pääse Suomea vastaan kentälle veljensä kanssa, sillä Thorgan Hazard on ottelusta sivussa lievän loukkaantumisen takia.

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja