BBC: Katala treffiansa tappaa turistimiehiä Kolumbiassa

Kolumbian Medellinissä on tapahtunut viime aikoina useita amerikkalaisten miesten outoja kuolemantapauksia. Tapaukset kytkeytyvät treffisovelluksiin.

Tapettujen miesten sukulaiset yrittävät nyt saada vastauksia asiaan.

BBC kertoo, että Medellinissä on kuollut lyhyen ajan sisään kaikkiaan kahdeksan amerikkalaista miestä. Kuolemat ovat tapahtuneet epäilyttävissä tilanteissa viime marraskuussa ja joulukuussa.

Yhdysvaltain lähetystö on antanut varoituksen treffisovelluksen käyttöön liittyvistä riskeistä. Yhdysvaltain ulkoministeriö kertoo olevansa tietoinen Medellinissä olevasta jengistä, joka aiemmin käytti juurikin treffisovelluksia eristääkseen uhrinsa ennen heidän sieppaamistaan ja tappamista.

Toistaiseksi ei ole kuitenkaan varmuutta, onko jengitoiminta yhdysvaltalaisten miesten viimeaikaisten kuolemien takana. Yhdysvaltain lähetystön mukaan monet vastaavat tapaukset olisivat saaneet kuitenkin alkunsa siten, että uhreja houkuteltiin treffisovellusten kautta.

Medellinin poliisi ei kommentoinut BBC:lle raportteja väkivaltaisten kuolemien lisääntymisestä kaupungissa. Medellinin pormestari Federico Gutierrez puolestaan sanoo haluavansa, että yhä useampi ulkomaalainen tulisi kaupunkiin. Hän kuitenkin jatkaa, että seksin ja huumeiden perässä kaupunkiin tulevat turistit eivät ole tervetulleita. 
 

Lue myös:

    Uusimmat