BB-Niko: Asun Keravan Melrose Placessa

Big Brother 2008 kaudelta ja MTV3 ja Subin chat-juontajana tuttu Niko Saarinen järjestää mielellään juhlia ystävilleen kotonaan "Keravan Melrose Placessa". Mies haaveilee kuitenkin asumisesta Helsingin keskustassa.

– Yleensä meidän juhlat on sellaisia, että tullaan tähän kahdeksalta, kahdeltatoista lähdetään baariin ja neljän aikaan tullaan tänne takaisin, Niko Saarinen selittää toivettaan asua keskellä yöelämää.

Naapureita BB-tähden biletys ei tunnu häiritsevän, sillä talossa on kemut harva se ilta.

– Tämän talon elämästä saisi mielettömän tosi-tv-sarjan, Niko hehkuttaa.

Varmasti saisikin. Ja sen sarjan päähenkilö olisi taatusti 49 neliön asunnossa poikaystävänsä ja London-koiransa kanssa asustava Niko Saarinen.

Kerava saa jäädä

Niko on asunut Keravalla viiden vuoden ajan ja nykyisessä asunnossaan jo kolme vuotta. Poikaystävä muutti saman katon alle vuosi sitten.

Tarkista Keravan asuntojen hintataso Jokakoti.fi-palvelusta täältä.

Parasta Keravalla on Nikon mielestä se, että Helsinkiin pääsee nopeasti junalla, ja että äiti asuu ihan lähellä.

– En kuitenkaan pidä Keravaa kotikaupunkina, enkä vietä täällä aikaa oikeastaan muualla kuin kotona. Ollemmekin juuri poikaystäväni kanssa etsimässä asuntoa Helsingistä, Niko paljastaa.

Mieluiten pariskunta asuisi kantakaupungin alueella, Kalliosssa tai Kampissa. Tärkeintä on Nikon mukaan se, että liikkumaan pääsee ratikalla.

Katso minkälaisia koteja Kalliossa tai Kampissaon Jokakoti.fi-palvelussa.

Hamstraava materialisti

Kodin sisustamiseen Niko suhtautuu rennosti. Ei päämäärätietoisia sisustusratkaisuja tai tiukkapipoisia yrityksiä pysyä jossain tietyssä sisustustyylissä.

– Asunto on oikea sekametelisoppa, mutta kuitenkin omannäköiseni. Olen materialisti ja tykkään ostaa kivoja tavaroita, sitten yritän vain keksiä niille sopivat paikat, Niko kuvailee sisustusperiaatteitaan.

Nikolla on kaapissa muistolaatikoita, joista löytyy monenlaisia merkittäviä juttuja. Esimerkiksi BB-faneilta saadut tavarat ovat Nikolle tärkeitä. Ne muistuttavat siitä, että joku tykkää. Myös London-koira on saanut fanipostia siinä määrin, että varastosta löytyy useampia laatikollisia pehmoleluja.

Makuuhuoneen nurkasta löytyy soma koiranpeti ja korillinen Londonin retuuttamia leluja. Muutoin pieni ja kiltti chihuahua ei ole vaikuttanut kodin sisustukseen.

Kotona olleessaan Niko viihtyy TV:n ja tietokoneen äärellä.

– Kirjoitan omaa blogia ja seuraan netissä mitä minusta kirjoitetaan, joten tietokoneella tulee vietettyä paljon aikaa, Niko tunnustaa.

Kodin lempipaikka löytyy kuitenkin makuuhuoneesta. Pienen huoneen täyttää suuri ja muhkea parivuode.

– Ah, rakastan mun sänkyä, Niko huikkaa ja kaatuu sängylle pusuttelemaan Londonia.

Astu sisään BB-Nikolle, katso mieletön kotiesittelyvideo:

Kurkista Nikon makuuhuoneeseen:

Teksti ja kuvat: Mirka Moilanen/MTV3.fi

Lue myös:

    Uusimmat