Bar Refaeli: Miehet eivät koskaan yritä iskeä minua

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi äänestetty mallikaunotar Bar Refaeli kertoo, etteivät miehet koskaan yritä iskeä häntä.

Maxim-lehden lukijat valitsivat israelilaissyntyisen malli Bar Refaelin, 26, kuumimmaksi sadasta kaunottaresta. Silti Leonardo DiCaprion ex-tyttöstävä vakuuttaa, ettei vastakkaisen sukupuolen edustajat edes yritä flirttailla hänen kanssaan.

– Paljastetaan tämä nyt sitten kaikille: kukaan ei yritä iskeä minua! Miehet eivät yritä pokailla minua. Kukaan ei flirttaile kanssani, tähti kertoo Conan O’Brienin haastattelussa.

Sports Illustrated -kaunotar kuitenkin myöntää vaativansa mieheltä paljon.

– Tottakai siinä ovat tärkeitä ne itsestään selvät asiat. Haluan hänen olevan ihana ja kiltti ja omistavan hyvät arvot ja moraalin. Ensimmäiseksi kiinnitän huomioni miehen hampaisiin. Minulla on fetissi. Pidän upeista hymyistä ja todella valkoisista, isoista hampaista, Refaeli jatkaa.

Refaeli kertoo Maxim-lehden valinnan olleen hänelle iloinen yllätys. Taakse jäivät muun muassa Mila Kunis, Katy Perry, Megan Fox ja Olivia Munn.

– Olen ihmeissäni, että kaikista näistä kauniista naisista minut valittiin ensimmäiseksi! Kiitos kun äänestitte minua! Olen hyvin otettu. Tätä titteliä en unohda koskaan, Refaeli kiitteli.


MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat