Banaanipuhelimen paluu! Kaareva Nokia 8110 4G -peruspuhelin julki

Vuosi sitten paluun teki Nokia 3310, nyt takavuosien legendaarisista Nokia-puhelinmalleista uutena versiona palaa kaareva banaanipuhelin eli Nokia 8110 uutena Nokia 8110 4G:nä.

Nokia 8110 4G:n muoto on kaareva ja puhelin on varustettu liukukannella.

8110 4G on varustettu älykkäällä peruspuhelinten käyttöjärjestelmällä, johon on tarjolla myös valittuja sovelluksia. Mukana on muun muassa Facebook, Twitter, sekä Google-palveluista Google Assistant, Google Maps -kartat sekä Google-haku. Peleistä mukana on tietenkin legendaarinen matopeli Snake. Lisäksi käyttöjärjestelmä synkronoi sähköpostit sekä kalenteri- ja yhteystiedot tuella Gmailille ja Outlookille.

Mallinimensä mukaisesti 8110 4G:ssä on 4G LTE -mobiiliverkkoyhteys, joka mahdollistaa vikkelät lataukset sekä myös yhteyden jakamisen Wi-Fi-yhteyspisteenä muille laitteille. Puhelin on varustettu Qualcomm Snapdragon 205 -järjestelmäpiirillä.

Saataville Nokia 8110 4G on tulossa toukokuussa keskimääräiseen maailmanlaajuiseen 79 euron hintaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja