Baarissa riehunut Cardi B ilmoittautui poliisille – syytetään päällekarkauksesta

1:40

Cardi B on käyttäytynyt väkivaltaisesti viime aikoina.

VIDEO: Cardi B vieraili Zach Galifianakisin ohjelmassa.

Rap-artisti Cardi B ilmoittautui maanantaina poliisille. Häntä syytetään vaaran aiheuttamisesta ja päällekarkauksesta.

Cardi B joutui syytteeseen riehuttuaan strippiklubilla New Yorkissa elokuun lopulla. Poliisin tiedottajan mukaan laulaja oli heitellyt tuoleja, pulloja ja piippuja klubilla aamukolmelta. Kaksi baarimikkoa joutui hyökkäyksen kohteeksi.

Cardi B:n asianajajan mukaan ei ole tiedossa todisteita siitä, että hän olisi satuttanut ketään. Baarimikkoja edustava Joe Tacopina on puolestaan sanonut, että Cardi B joutuu vastaamaan teoistaan siitä huolimatta, että on kuuluisa.

– Ilmeisesti Cardi B kuvittelee, että kuuluisuus nostaa hänet lain yläpuolelle. Hän on leuhkinut sosiaalisessa mediassa järjestäneensä nämä julmat hyökkäykset. Nyt todellisuus kuitenkin iskee, eikä oikeus välitä, mikä hänen nimensä on. Hän joutuu tilille rikoksistaan, Tacopina tylyttää CNN:lle antamassaan lausunnossa.

Tapausta käsitellään oikeudessa 29. lokakuuta.

Cardi B käyttäytyi väkivaltaisesti myös viime kuussa, kun hän heitti rap-kollega Nicki Minajia korkokengällä New Yorkin muotiviikkojen tapahtumassa. Turvamiehet saattoivat Cardi B:n ulos tilaisuudesta, mutta häntä ei pidätetty.

Lähde:CNN

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja