Tähdet ottavat kantaa räppäreiden riitaan: "Naisilla on paljon suurempiakin ongelmia"

1:34

Julkkikset valitsevat puoliaan naisräppäreiden sodassa.

VIDEO: Cardi B julkisti raskausuutisen Saturday Night Live -ohjelmassa huhtikuussa.

Useat tähdet ovat ottaneet kantaa Nicki Minajin ja Cardi B:n tappeluun, joka nousi otsikoihin viikonloppuna. Naiset ottivat yhteen Harper’s Bazaar Icons -juhlassa perjantaina.

Paljon huomiota herättäneessä tilanteessa Cardi B heitti Minajia korkokengällä osumatta kohteeseensa, jonka jälkeen turvamiehet taluttivat tulistuneen tähden ulos. Rytäkässä Cardi B sai suuren kuhmun silmänsä yläpuolelle. Räppärin lähipiirin mukaan yksi vartijoista oli iskenyt häntä kyynärpäällä.

Tilanteen jälkipuintia on jatkettu juhlan jälkeen sosiaalisessa mediassa. Useat artistit ja tv-tähdet ovat asettuneet joko Nicki Minajin tai Cardi B:n puolelle.

Cardi B julkaisi Instagram-tilillään kirjoituksen, jossa perusteli tekoaan sillä, että Minaj oli arvostellut hänen kykyään huolehtia lapsestaan. Julkaisusta tykänneiden joukossa ovat esimerkiksi Hailey Baldwin, Jonathan Van Ness ja Snooki.

Nicki Minajille tukensa ovat osoittaneet muun muassa Vanessa Hudgens ja Lisa Rinna.

Cardi B:tä aiemminkin kritisoinut artisti Azelia Banks osallistui keskusteluun sanomalla, ettei Cardi B ymmärrä ”mustien naisten etikettiä”.

–  Hän ei ymmärrä, että vuonna 2018 mustat naiset tappelevat sanoilla, eivät käsillään.

Kaikki eivät kuitenkaan ole halunneet valita puoltaan. Laulaja Kelly Rowland sanoi E! Newsin haastattelussa, ettei naisten pitäisi tapella keskenään, sillä taistelu tasa-arvon puolesta on yhä käynnissä.

– He ovat molemmat lahjakkaita ja vilpittömästi rakastan heitä kumpaakin, mutta nyt ei ole tappelun aika. Meillä naisilla on paljon suurempiakin ongelmia, ymmärrätkö mitä tarkoitan?

Lähteet: E! News, TMZ

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja