Baari kielsi verryttelyasut ja "hirveän nykytrendin" miesasiakkailtaan: "Jos ensimmäinen asia, jonka näet, kun astut sisään..."

Skottibaari kielsi miesasiakkailtaan nilkan paljastavat farkut sekä verryttelypuvut.

Skotlannin Edinburghissa sijaitsevan Dreadnought-pubin ovensuussa oleva kyltti voi ihmetyttää yksityiskohtaisella kiellollaan. Pubin edustalle sijoitellussa havainnollistavassa kyltissä kerrotaan, mitkä ovat "herrasmiesten pukeutumissäännöt". Ohjeistuksessa kielletään verryttelyasu sekä yllättäen myös käärityt farkun lahkeet, paljaat nilkat ja kengät -yhdistelmä.

"Jos ensimmäinen asia, jonka näet, kun astut sisään..."

Pubi on saanut äkäistäkin palautetta säännöistään, kertoo New York Post. Dreadnought puolusti ohjenuoraansa jo kuitenkin viime kesänä, kun se joutui ottamaan ohjeet takaisin käyttöön. Baarin Facebook-julkaisussa selitettiin, että jo aiemmin käytössä ollut asukoodi piti ottaa silloin uudelleen käyttöön, kun asiakkaiden yllä alkoi jälleen näkyä verryttelupukuja.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Meitä syytettiin snobiudesta viime kerralla, mutta suoraan sanottuna ne vain saavat paikan näyttämään nuhruiselta. Teemme parhaamme, jotta paikka näyttäisi kohtuullisen tyylikkäältä, ja jos ensimmäinen asia, jonka näet, kun astut sisään, on ryhmä miehiä yllään harmaat verryttelypuvut, olisimme saman tien voineet pystyttää rähjäisen bussipysäkin nurkkaan ja kutsua ihmisiä pissimään siihen, julkaisussa sadateltiin.

Verryttelypuvun lisäksi pubi pisti pannaan myös nilkan paljastavat housut, joita pubin edustaja kutsuu "hirveäksi nykytrendiksi".

Julkaisussa viitataan aiempaan trendiin, jossa löysät housut paljastivat takapuolen. Trendin kerrotaan tuolleen päässeen valloilleen esteettä, ja pubissa nähtiinkin esimerkiksi mies, jonka housut olivat niin alhaalla, että ne paljastivat aivan liikaa. Niinpä pubi ilmeisesti päätti pistää välittömästi vastaan paljaat nilkat -trendille, jotta vastaavaa ei enää pääsisi sattumaan.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: New York Post, Metro

Lue myös:

    Uusimmat