Axl Smithin epäillyn salakuvauksen uhri ahdistuksestaan IS:lle: "On ollut vaikeaa nousta sängystä"

Juontaja Axl Smithiä epäillään salakatselusta ja hänestä on tehty yhteensä 60 rikosilmoitusta. Näistä 43 on lähetetty eteenpäin syyteharkintaan. Yksi epäillyistä salakatselun uhreista kommentoi asiaa Ilta-Sanomille.

Axl Smithin epäillään syyllistyneen salakatseluun videokuvattuaan naishenkilöitä, joiden kanssa hän on harrastanut seksiä. Kolmessa tapauksessa Smithin epäillään, että videomateriaalia on näytetty ulkopuolisille ja yhtä lailla kolmessa tapauksessa videomateriaalia olisi jaettu useamman ihmisen käsittävään WhatsApp-pikaviestipalveluryhmään.

Yksi epäillyn salakatselun uhreista kertoo, Ilta-Sanomille kuluneen kevään olleen hänelle todella rankka. Juontajan salakatseluvyyhti alkoi purkautua maaliskuun alussa, kun Smith kertoi itse kuvaamallaan videolla poliisin epäilevän häntä salakatselusta.

– Minun kohdallani rikosnimikkeitä on vielä niin monta, että olen ollut välillä niin ahdistunut, että on ollut vaikeaa nousta sängystä, nainen kertoo.

Tapauksen esitutkinnan valmistuminen on kuitenkin helpottanut häntä hieman. Smith ei naisen mukaan ole ollut yhteydessä häneen kevään jälkeen.

– Olen estänyt hänet kaikissa mahdollisissa sosiaalisen median kanavissa. Viimeisessä minulle lähettämässään viestissään hän kiisti levittäneensä videoita kenellekään.

– Hän (Axl) on pyytänyt sosiaalisessa mediassa anteeksi kaikilta muilta, paitsi meiltä uhreilta. Se on naurettavaa ja todella loukkaavaa.

Nyt nainen toivoo, että syksyllä käytävän oikeudenkäynnin jälkeen hän ja muut epäillyn salakatselun uhrit voisivat vihdoin unohtaa tapahtuneen.

Lue myös:

    Uusimmat