Avril Lavigne sairastui vakavasti: Luulin olevani kuolemaisillani

Laulajasuosikki Avril Lavigne on avautunut sairaudestaan, jonka takia hän joutui kuukausiksi vuodepotilaaksi.

Laulaja Avril Lavigne avautuu People-lehden haastattelussa taistelustaan Lymen tautia, eli borrelioosia vastaan. Laulajan vointi ei ole vieläkään täysin ennallaan. Hän sairastui borrelioosiin viime lokakuussa 30-vuotisjuhliensa aikaan Las Vegasissa.

– Pystyin hädin tuskin syömään, ja kun menimme uima-altaalle, minun oli pakko lähteä lepäämään sänkyyn. Ystäväni kysyivät, että mikä minulla on hätänä, enkä osannut vastata, Avril kertoo lehdelle.

Pian tämän jälkeen Lavignella diagnosoitiin Lymen tauti. Hän uskoo saaneensa tartunnan punkin puremasta alkuvuodesta 2014.

– Minulla ei ollut aavistustakaan, että ötökän purema voisi tehdä tällaista. Olin vuoteenoma viiden kuukauden ajan, laulaja paljastaa.

Avrililla ei olut muuta vaihtoehtoa kuin pysytellä kotona ja levätä. Hänen äitinsä muutti tyttärensä luo hoitamaan tätä. Laulajatar sai apua rokkarimieheltään Chad Kroegerilta sen verran mitä hän kiertueensa aikatauluissa pystyi olemaan kotona.

– Tuntui, etten pystynyt hengittämään, puhumaan ja liikkumaan. Luulin, että olin kuolemaisillani. Oli aikoja, jolloin en pystynyt menemään suihkuun koko viikkona, koska pystyin hädin tuskin seisomaan, Hello kirjoittaa.

Lavignen mukaan hän voi nyt huomattavasti paremmin ja kuvailee sairastumistaan eräänlaiseksi herätykseksi.

Lue myös:

    Uusimmat