Mainos

Aviomies yllätti kovista kivuista kärsineen vaimonsa kauniilla tavalla: "Todellakin parasta maailmassa"

Nainen antoi kiitokset sosiaalisessa mediassa miehelleen, joka jaksaa hemmotella vaimoaan arjen kiireiden keskelläkin.

Usein hyvän parisuhteen merkkinä pidetään merkkipäivinä saatuja ruusupuskia. Pitkässä suhteessa parasta on kuitenkin arjen romantiikka. Se pitää suhteen kunnossa ja osoittaa parhaiten sen, että toinen välittää.

Imgur-käyttäjä Flamesonthesideofmyface jakoi kuvan miehestään sosiaalisessa mediassa muistuttaakseen muitakin siitä, miten suuri merkitys pienillä, arkisilla teoilla voi olla. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Se, että olet onnistunut rengastamaan parhaan ystäväsi, on todellakin parasta maailmassa, nimimerkki Flamesonthesideofmyface kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Valvottu yö ei hidastanut miestä

Nimimerkin takana on nainen, joka kertoo kärsivänsä pahoista endometrioosikivuista joka kuukausi. Kuvan ottoa edeltäneenä yönä nainen oli itkenyt tuskissaan. Seuraavana päivänä aviomies päätti yllättää rakkaansa työpäivän jälkeen.

Fyysistä työtä tekevä mies ei antanut oman väsymyksensä painaa, vaan kotiin tultuaan hän kiillotti kylpyammeen, laski lämpimän veden valmiiksi ja johdatteli vaimonsa kuumaan kylpyyn rentoutumaan viinilasin ja suklaaherkkujen siivittämänä.

Naisen rentoutuessa mies puunasi keittiötä ja kertoi kokkaavansa illallisen. Aviomies lupasi myös katsoa televisiosta naisen lempiohjelmia koko illan valittamatta niiden laadusta.

Tosirakkaus ei vaadi kauniita sanoja. Tässäpä ideaa parisuhteen kipinän uudelleen sytyttämiseksi myös muille arjen kiireisiin unohtuneille pariskunnille. Joskus se valmiiksi kaadettu kahvikin riittää.

Lähteet: Imgur, Good Housekeeping, Popsugar

***

7:58

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.