Aviomies halusi adoptoida lapsen – pelkäsi, ettei vaimo muuten koskaan pääse eroon raskauskiloista

Ranian avioliitto päättyi eroon. Ongelmat alkoivat kärjistyä parin lapsen synnyttyä. – Kyllä, mieheni kävi paljon ulkona, mutta hän sanoi, että poikien kanssa, Rania kuvailee menneitä tapahtumia.

Rania, 35, avioitui jo 25-vuotiaana. Hän sai miehensä kanssa kaksi lasta. Pari on kuitenkin jo eronnut.

Mies ehdotti adoptointia "kilojen takia"

Liitossa oli ongelmia, jotka näkyivät muun muassa miehen äkkipikaisuutena. Parin ensimmäinen lapsi syntyi sektiolla.

Toista lasta suunnitellessaan Ranian mies ehdotti yllättäen adoptointia.

– Ajattelin, että hän sanoi niin jostakin epäitsekkäästä syystä. Mutta sitten hän sanoi minulle, että en ollut pudottanut raskauskiloja ensimmäisestä vauvasta ja hän oli huolissaan siitä, etten koskaan pudottaisi painoa, jos tulisin raskaaksi taas, Rania muistaa The Cut -sivuston haastattelussa.

– Muistan kertoneeni ystävälleni tästä vähän sen tapahtumisen jälkeen, ja hän oli sokissa siitä, että mies sanoi minulle noin.

0:40
 

Aviomies ilmoitti eroaikeesta raskausaikana

Rania kuitenkin tuli raskaaksi. Hänen avioliittonsa alkoi murentua.

Kun Rania oli kuudennella kuulla, aviomies ilmoitti yllättäen, että heidän pitäisi päättää liittonsa tulevaisuudesta. Mies koki halua erota.

– Minulle tämä tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta, koska olimme suhteessamme itse asiassa tilassa, joka tuntui hyvältä. Emme tapelleet, tulimme todella hyvin toimeen, meillä oli poikamme kanssa hauskaa... Kyllä, mieheni kävi paljon ulkona, mutta hän sanoi, että poikien kanssa, Rania sanoo.

Mies totesi Ranialle kokevansa, että heistä on tullut "kuin asuinkumppaneita". Mies totesi, ettei asiaa tarvitsisi päättää heti, koska Rania on raskaana eikä hän "tarvitse lisästressiä".

– Mutta hän oli jo sanonut sen. Minulla oli työ ja minulla oli poika, jonka en halunnut tuntevan, että jokin on vialla. Minun oli pakko käyttäytyä kuin kaikki olisi normaalisti – ja mies ei halunnut kertoa perheillemme. Sanoin "se on hullua". Minun piti pitää kaikki sisälläni.

Mies änkesi mukaan synnytykseen

Rania matkusti sukulaistensa luo saadakseen hetken tauon tilanteeseen. Poika jäi isälleen.

Myöhemmin Rania sai tietää, että mies oli viettänyt aikaa naisystävänsä kanssa, kun Rania oli poissa.

Kuukausia mies muutteli mieltään: ensin hän oli varma erosta, mutta saattoi seuraavana hetkenä pohtia, voisiko asiat sittenkin selvittää. Pari muutti erilleen.

– Kelataan eteenpäin siihen pisteeseen, kun sain tyttäreni. Mies oli kysynyt minulta siihen asti uudelleen ja uudelleen "mikä on synnytyssuunnitelma?" Sanoin "sinä et tule olemaan huoneessa". Mies sanoi "sinä tulet haluamaan minut sinne". Minä vastasin "ottaisin kirjaimellisesti mieluummin tuntemattoman ihmisen suoraan kadulta sinne kanssani sen sijaan, että ottaisin sinut. Siskoni tulee, äitini tulee, sinä et ole tulossa".

Mies ei kestänyt sitä, että häneltä kiellettiin jotakin. Kun Ranian synnytys alkoi, hän kertoi miehelle, että kertoisi tälle tilanteen etenemisestä, mutta lapsen mies saisi nähdä vasta sen synnyttyä.

– Sitten hän ilmestyi paikalle, vaikka olin kieltänyt. Hän tuli asunnolleni, koska olin kertonut synnytyksen alkaneen ja että kertoisin, koska olemme sairaalassa, mutta hän vain tuli paikalle.

Lopulta Rania antoi miehen tulla mukaan synnytykseen. Hän järkeili sen olevan hyväksi tyttärelleen: koska isyys oli ensimmäisen lapsen kohdalla ollut miehelle vaikea paikka ja nyt pari oli eroamassa, ehkä syntymän näkeminen lähentäisi miestä ja uutta lasta.

Ranian mukaan mies kuitenkin oli vain osan synnytyksestä läsnä; osan aikaa hän vietti puhelimessa. 

Mies olikin pettänyt Raniaa

Lapsi syntyi kiitospäiväjuhlan aikaan. Myöhemmin avioliitto tuli päätökseensä dramaattisella tavalla.

Eräänä päivänä Ranian mies meni salaisen naisystävänsä luo. He ajautuivat riitaan, jolloin nainen soitti Ranialle ja paljasti salasuhteen.

– Hän sanoi "tiesitkö" – tämä on vulgaaria –"tiesitkö, että aviomiehesi on p*nnut minua? Ja p*nnut tuota ihmistä, ja tätä ihmistä. P*nnut kaikkia, ja sinuakin". Värit katosivat maailmasta, Rania muistelee kamalaa hetkeä.

"Tunnen oloni itsevarmemmaksi"

Nyt Rania uskoo, että tuo hetki oli "paras asia, joka koskaan tapahtui" hänelle. Hän erosi miehestään ja huolehtii nyt lapsista yksin.

– En koe, että teen kaiken yksin. Olen hyvin läheinen useiden serkkujeni kanssa, siskojeni ja veljeni sekä kälyni kanssa, Rania kuvaa.

Nyt Rania tuntee olevansa itsevarmempi. Äitiys on vaikuttanut häneen positiivisesti.

– Sitä tulee paremmaksi ajanhallinnassa. Sitä ajattelee, ettei aikaa ole, joten hankit lapsia ja tajuat, miten paljon aikaa oletkaan tuhlannut aiemmin, hän kuvaa.

– Tunnen oloni itsevarmemmaksi. Koen olevani voimakkaampi naisena. Koen, että olen jo selvinnyt monesta vaikeasta asiasta, joten antaa tulla vain, tiedäthän?

Lähde: Thecut.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja