Lauralle töksäytettiin kysymys, jota kukaan synnyttänyt ei halua kuulla – naiselta oiva vastaus: "En ollut nolostunut"

7:24

Tuntematon nainen kysyi australialaisbloggarilta, milloin tällä on laskettu aika. Tosiasiassa tämä oli synnyttänyt vain viisi viikkoa sitten. Bloggaaja jakoi myöhemmin Facebookissa kuvan, jolla hän haluaa kertoa muille äideille, ettei raskauskiloja tarvitse hävetä.

Uuvuttaako lapsiarki? Huomenta Suomen haastattelussa annetaan vinkkejä jaksamiseen.

Australialainen bloggari Laura Mazza kertoo tuntemattoman naisen tiedustelleen häneltä, milloin on laskettu aika. Nainen järkyttyi, sillä hän oli synnyttänyt vain viisi viikkoa aiemmin, kertoo Daily Mail -sivusto.

– Se tapahtui. Minulta kysyttiin ne kolme sanaa, joita jokainen nainen kammoksuu, kun hän ei ole raskaana, hän kirjoittaa Facebookissa.

Mazza ei kuitenkaan kehdannut korjata väärinkäsitystä, jotta kysyjä ei nolostuisi. Niinpä hän vastasi synnytyksen koittavan lokakuussa.

Kysymyksen innoittamana hän kuitenkin päätti julkaista Facebookissa kuvan, jossa hän seisoo paita mahan kohdalta ylös käärittynä kädessään kyltti, jossa lukee ”viisi viikkoa synnytyksestä – mahassani on hampurilaisvauva”.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Raskauskiloja ei pidä hävetä

Kohtaaminen antoi Mazzalle pohdittavaa ja uudenlaista näkökulmaa kehoonsa.

– En ollut nolostunut, ja miksi minun pitäisikään, hän kirjoittaa.

Mazzan mukaan yhdenkään äidin ei tulisi koskaan hävetä kurvejaan synnytyksen jälkeen. Hänen mielestään äitien ei pitäisi pyrkiä piilottamaan kehojaan lasten saannin jälkeen.

– Keho on tehnyt jotain ihmeellistä: luonut uuden elämän, hän toteaa päivityksessä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja