Avioero! Renne ja Iida Korppila: "Jatkamme eri suuntiin"

Julkisuudesta tuttu aviopari Renne Korppila ja Iida Ketola-Korppila eroavat.

Radiojuontajana aikoinaan työskennellyt Renne Korppila ja kampaamoyrittäjä ja julkisuudesta tuttu Iida Ketola-Korppila eroavat.

– Yksi luku elämässä saapuu päätökseensä. Minä ja Iida haemme avioeroa. Mutta älkää surko tai säälikö, tämä on hyvä asia, joka tapahtuu yhteisymmärryksessä.

– Kuljimme hienon matkan. Siihen mahtui paljon ikimuistoisen upeita kokemuksia ja kasvua. Ja lopulta myös kasvaminen erilleen. Sen hyväksyminen oli lopulta helpotus. Nyt jatkamme eri suuntiin. Uskon että me molemmat löydämme uuden onnen. Ja mikään ei muuta sitä, että olet yksi elämänmatkani tärkeimmistä ihmisistä, mies kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Myös Iida julkaisi päivityksen omalla Instagram-tilillään. 

– Tänään on meidän viides ja viimeinen hääpäivä. Haetaan virallista eroa nyt, kun on saatu kerrottua kaikille ystäville ja läheisille, ettei tarvitse sitten läheisten lukea lehdistä, Iida kertoo.

Iida kertoo eron syistä.

– Oltiin vuosia hyvä match, kunnes ei enää oltu. On ollut sydäntä särkevää ja tuskaista seurata kuinka meidän elämämme ja arvomaailmat on kulkenut niin eri suuntiin, niin kovalla paineella, ettei siinä ole voinut kuin valmistautua irti päästämiseen.

Vuonna 2016 naimisiin mennyt pariskunta kertoi aiemmin elävänsä avoimessa suhteessa.

Pariskunnan suhteesta huhuiltiin pitkään, kunnes he myönsivät sen julkisuudessa vuonna 2012. Iida työskenteli tuolloin chat-juontajana ja kisasi Viidakon tähtöset -ohjelmassa. Nykyisin hän pyörittää kampaamoa ja kahvilaa.

Korppila tunnettiin aiemmin NRJ-radiokanavan juontajana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja