Avery kehotti välttämään Suomea ja SM-liigaa

Suomeen, Lahteen ja Pelicansiin kahden ottelun pikavisiitin tehnyt NHL-peluri Sean Avery on haukkunut Pelicansin ja SM-liigan Pohjois-Amerikan jääkiekkoilijoiden pelaajayhdistyksen NHLPA:n keskustelupalstalla.

Etelä-Suomen Sanomien saamien tietojen mukaan kanadalaispeluri on kehottanut kirjoituksessaan pohjoisamerikkalaisia kanssapelaajiaan välttämään Suomea ja SM-liigaa, koska täällä ei Averyn kokemusten mukaan hoideta sopimusvelvoitteita. Averyn kirjoitukset johtivat siihen, että useat pelaajat eivät ole olleet halukkaita siirtymään pelaamaan SM-liigaan.

Pelicansissa ihmetellään mistä Averyn tilitys on oikein saanut alkunsa. Kanadalaispeluri katosi kuin tuhka tuuleen Lahdesta ja pikemminkin häntä voisi syyttää sopimusrikkomuksesta.

- Kaikki velvoitteet hoidettiin. Ja etukäteen minä kysyin moneen kertaan häneltä, että tiedätkö varmasti mihin tulet. Hän vakuutti, että tietää. Sitten hän menee ja tekee katoamistempun ja vierittää vielä syyn tänne. Meillä on täällä kuitenkin isompiakin murheita. Ei meidän kannata lähteä tuhlaamaan rahaa ja voimia käräjöintiin, Pelicansin pelaajakoordinaattori Tommi Kerttula manasi Etelä-Suomen Sanomissa.

Avery ei ole ainoa Suomesta pikaisesti ja omin luvin poistunut NHL-peluri. Myös John Madden katosi HIFK:sta ja Krystofer Kolanos Bluesista.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat