AVAn Ruby-sarjan tähti: Lihavuuteni on karkottanut miehet

Ruby Gettinger on rohkea nainen. Hän on antanut kasvot suuren ylipainon aiheuttamille sosiaalisille paineille ja laihduttamisen vaikeudelle realitysarjassaan Ruby.

Kun lääkäri kymmenen vuotta sitten totesi Ruby Gettingerin olevan kuin kävelevä aikapommi, Yhdysvaltain Georgiassa asuva nainen painoi huimat 325 kiloa. Siitä alkoi suuri laihdutusprojekti, jonka Ruby vei äärimmilleen tuomalla oman taistelunsa televisioon miljoonien ihmisten seurattavaksi.

Televisiosarjallaan hän haluaa näyttää muille ylipainon kanssa kamppaileville, ettei mikään ole mahdotonta.

– Kun ensimmäisen kerran kuulin lääkäriltäni, että kuolen, jos en muuta elämäntapojani, tiesin hänen olevan oikeassa. Olin jo pitkään tuntenut, etten jaksa enää kauaa. Hyväksyin kuolemantuomioni aluksi surullisena, mutta kolme viikkoa myöhemmin päätin, etten luovuta ilman taistelua, Ruby kertoo.

Reilun ylipainon vuoksi Ruby on kokenut paljon sosiaalisia paineita ja saanut osakseen hyljeksintää. Ihmiset ovat osoitelleet ja jopa nauraneet hänelle.

– Kerran eräs ohikulkija kysyi, eikö minua hävetä näyttää kuin sirkusnähtävyydeltä. Menin kotiin järkyttyneenä, katsoin peiliin ja tajusin, että huutelija oli oikeassa.

Ruby on tehnyt kaikkensa, ettei ylipaino vaikuttaisi hänen sosiaalisiin suhteisiinsa. Ystäviensä seuraa ja tapahtumia rakastava nainen on viettänyt aina paljon aikaa kodin ulkopuolella, ihmisiä tavaten.

Silti hän myöntää, että yksi asia on jäänyt puuttumaan. Ylipaino on tuntunut karkottaneen potentiaaliset sulhasehdokkaat tiehensä.

– Minua ei ole koskaan pyydetty treffeille. Minulla on paljon miespuolisia kavereita, mutta tuntuu, etteivät he pysty etenemään pintaa syvemmälle lihavuuteni takia, Ruby kertoo avoimesti.

Suuren laihdutusurakan läpikäynyt Ruby kamppailee painonsa kanssa mahdollisesti lopun elämäänsä. Saavutetun painon ylläpitäminen on osoittautunut vaikeammaksi kuin hän kuvitteli, ja hänen painonsa onkin jojoillut viime vuosien aikana 160 kilon ja 250 kilon välillä.

Nyt Ruby on kuitenkin jälleen valmis ottamaan niskalenkin ruoka-addiktiostaan ja näyttämään epäilijöille.

Ruby nähdään AVAlla lauantaisin klo 22.30.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja