AVA tarjoaa kesällä pirteitä ideoita innokkaille sisustajille

AVAn kesän monipuolisista sisustusohjelmista kotinsa remontoinnista, rakentamisesta tai sisustamisesta innostunut löytää roppakaupalla vinkkejä.

Konkreettiset neuvot remontointiin, rakentamiseen ja sisustukseen löytyvät AVAn kesän sisustusohjelmista

Homes & Property perjantaisin klo 20.30 alkaen 29.6

Nyt saadaan remontointiniksit ja kiinteistövinkit samassa paketissa! Homes & Property tutustuttaa katsojat inspiroiviin ja uutta luoviin sisustus-, rakennus- ja remontointikohteisiin. Jokaisessa jaksossa vieraillaan trendikkäällä asuinalueella ja upeassa kodissa sekä saadaan kiinteistöjä koskevia vinkkejä alan ammattilaisilta. Ohjelmaa juontaa Emma Forbes, joka selvittää, miten kodin voi sisustaa kauniiksi ja miten sen saa halutessaan nopeasti kaupaksi.

Grand Designs – unelma-asunnot perjantaisin klo 18.30 alkaen 29.6.

Upea lifestyle-sarja esittelee hienoja ja uhkarohkeita rakennuskohteita eri puolella Eurooppaa. Ohjelman isäntä Kevin McCloud vierailee mm. Toscanassa, Ranskan Alpeilla ja Irlannissa. Sarjassa tavataan mm. brittiläinen taiteilijapariskunta David ja Leonie, jotka haluavat rakentaa Italian saappaankärkeen perinteiseen nojaavan taiteilijoiden lomakohteen. Sarjassa esitellään myös mm. vanha irlantilainen kivikirkko, josta remontoidaan loma-asunto selkä Alppien rinteille suunniteltu unelmamaja.

Sisustuksen maailma maanantaisin klo 14.15 alkaen 4.6.

Kattava ranskalainen sarja esittelee ilmiöitä, suunnittelijoita ja tyylejä sisustuksen ja arkkitehtuurin maailmasta. Viikoittaisen sisustuskohteen lisäksi jaksoissa tutustutaan huippusuunnittelijoihin ja heidän koteihinsa, ja käydään läpi uusimpia trendejä. Designin ystäville esitellään myös kuumimmat uutuusravintolat, butiikit ja hotellit ympäri maailmaa. Sarjassa haetaan inspiraatiota mm. slummien rakennustyylistä, entisestä lihakaupasta, sukellusveneen materiaaleista ja peileillä sisustamisesta.

T.i.l.a maanantaisin klo 21 alkaen 28.5.

Tuttu ja rakastettu T.i.l.a on sisustusohjelmien runsaudensarvi. Se esittelee kauniita koteja, kertoo trendeistä ja antaa hauskoja vinkkejä itse tekemiseen. Sarjassa mm. remontoidaan toimiva koti liikuntarajoitteiselle, metsästetään kierrätysaarteita, remontoidaan kodin pesutilat uuteen uskoon, tutustutaan muoviin sisustusmateriaalina ja vieraillaan viehättävässä vanhassa puutarhurin talossa. Ohjelman juontaa Laura Ruohola.

Pientä pintaremonttia tiistaisin klo 21 alkaen 15.5.

Pientä pintaremonttia on sisustamiseen ja asuntokauppaan keskittyvä tv-sarja, jossa oikeaan, myynnissä olevaan kotiin tehdään asunnon arvoa nostava sisustusremontti. Muutoksen mittakaava vaihtelee kohteittain ja jaksoissa nähdäänkin laaja läpileikkaus suomalaisista kodeista – sekä kotejaan kauppaavista suomalaisista. Kotiaan remontoiva perhe saa pohdittavakseen kolmen suunnittelijan ehdotukset, joista sitten valitsee toteutettavan. Ohjelman juontaa Aleksi Sariola. Viidennen tuotantokauden jaksoja.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja