Autojen verkkokauppa nosteessa – uusikin menopeli hankitaan netistä

Verkkokauppojen suosio alkaa näkyä myös uusien autojen hankinnoissa.

Uuden auton ostopäätös tehdään yhä useammin verkossa, kun vielä 10 vuotta sitten käytiin noin kolmessa autoliikkeessä yhtä auton ostoa kohden.

Auton ostaminen netissä on nykyään helppoa ja samalla voi etsiä esimerkiksi vaihtoautotarjousta ja rahoitusratkaisua. Auto myös toimitetaan tarvittaessa suoraan kotiin.

Uusia autoja maahantuova yritys Bassadone Automotive Nordic avasi noin puoli vuotta sitten Autoverkkokauppa.com-palvelun, jossa autoja voi ostaa netissä mihin vuorokauden aikaan tahansa. Palvelun suosio on ollut odotusten mukainen ja kokemukset positiivisia.

Tarkoitus on tarjota samanlaista palvelua sekä myymälässä että verkossa.

– Samat myyjät, mallit ja hinnat ovat niin kivijalkakaupassa kuin verkossa. Asiakaspalvelija vastaa verkkokaupan chatissa kysymyksiin kaikkina vuorokauden aikoina, verkkoratkaisujen asiantuntijayrityksen Ambientian liiketoimintajohtaja Tero Tielinen kertoo tiedotteessa.

Bassadonen toimitusjohtajan Antti Ruhasen mukaan tällainen suunta, jossa autonostajalle tarjotaan monia palveluita netissä, on odotettavissa autoalalla laajemminkin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja