Autoilija törmäsi ihmiseen pimeällä sateisella tiellä Laitilassa – jalankulkija kuoli tapahtumapaikalle

Yksi ihminen on kuollut liikenneonnettomuudessa Laitilassa tiistaina aamulla, kertoo poliisi.

Onnettomuus tapahtui seitsemän jälkeen aamulla Kantatie 43:lla, Garpintien ja Pilppulantien risteyksestä Laitilan suuntaan, kun henkilöauton kuljettaja törmäsi jalankulkijaan. Jalankulkija kuoli onnettomuuspaikalla.

Poliisi pyytää onnettomuushetkellä paikalla ollutta kuorma-autoilijaa ilmoittautumaan poliisille. Lisäksi poliisi on kiinnostunut myös muista mahdollisista silminnäkijähavainnoista.

Henkilöauton kuljettaja oli matkalla Uudenkaupungin suunnasta Euraan päin. Poliisin alustavan tutkinnan mukaan autoilija ilmeisesti ylitti ajoradalla olleen suojatien normaalisti, ja tämänhetkisten tietojen mukaan törmäsi jalankulkijaan suojatien jälkeen.

Jalankulkijalla oli yllään tummat vaatteet eikä hänellä ollut heijastinta. Tapahtumahetkellä oli pimeää ja sateista ja tieosuudella oli runsaasti liikennettä.

Poliisi pyytää turmapaikan ohittaneen kuorma-auton kuljettajaa ilmoittautumaan poliisille soittamalla numeroon 0295 417 259 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai lähettämällä WhatsApp- tai tekstiviestin numeroon 050 411 7655.

Samojen yhteystietojen kautta poliisille voi ilmoittaa myös muista tapaukseen liittyvistä silminnäkijähavainnoista.

Lue myös:

    Uusimmat