Auto-Kehä Oy aloittaa Peugeotin kilpa-autojen ja varaosien myynnin Suomessa

Karkkilassa ja Forssassa toimiva Auto-Kehä Oy on solminut maahantuontisopimuksen Peugeotin kilpailuosaston eli Peugeot Sportin kanssa. Kilpa-autojen ja niiden osien lisäksi Karkkilan liikkeestä löytyy jatkossa valikoima Peugeot Sport –vaatteita ja tarvikkeita.

Kilpa-autoihin liittyvä myyntitoiminta keskittyy uusimpien kansainvälisesti luokiteltujen R-ryhmän autojen ympärille. Liike toimii läheisessä yhteistyössä kahdeksankertaisen rallin Suomen mestarin Juha Salon ja sitä kautta Salo Racing Finlandin kanssa. Osana kokonaisuutta Salo siirtyy talven aikana ajamaan Auto-Kehältä ostamallaan Peugeot 208 T16 R5-autolla.

Salon mukaan Peugeot Sport on toteuttanut kilpailukykyiset 208 R2- ja R5-autot mielenkiintoiseen hintaan. ”Siirto Peugeot-maailmaan on mielenkiintoinen myös siksi, että voin käyttää kokemustani nuorten kuljettajien eduksi. Olemme Auto-Kehän kanssa sopineet, että kilpa-auton ostaja saa kaupan yhteydessä halutessaan minulta yhden ajo-opetuspäivän kaupantekijäiseksi” Salo kertoo.

Tähän mennessä Auto-Kehä on myynyt kaksi autoa. Salon R5-luokan nelivetoisen auton lisäksi Suomen Juniorimestaruussarjassa nähdään etuvetoinen Peugeot 208 R2 Antton Laurenin ohjastamana.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja