Auto-Kehä Oy aloittaa Peugeotin kilpa-autojen ja varaosien myynnin Suomessa

Karkkilassa ja Forssassa toimiva Auto-Kehä Oy on solminut maahantuontisopimuksen Peugeotin kilpailuosaston eli Peugeot Sportin kanssa. Kilpa-autojen ja niiden osien lisäksi Karkkilan liikkeestä löytyy jatkossa valikoima Peugeot Sport –vaatteita ja tarvikkeita.

Kilpa-autoihin liittyvä myyntitoiminta keskittyy uusimpien kansainvälisesti luokiteltujen R-ryhmän autojen ympärille. Liike toimii läheisessä yhteistyössä kahdeksankertaisen rallin Suomen mestarin Juha Salon ja sitä kautta Salo Racing Finlandin kanssa. Osana kokonaisuutta Salo siirtyy talven aikana ajamaan Auto-Kehältä ostamallaan Peugeot 208 T16 R5-autolla.

Salon mukaan Peugeot Sport on toteuttanut kilpailukykyiset 208 R2- ja R5-autot mielenkiintoiseen hintaan. ”Siirto Peugeot-maailmaan on mielenkiintoinen myös siksi, että voin käyttää kokemustani nuorten kuljettajien eduksi. Olemme Auto-Kehän kanssa sopineet, että kilpa-auton ostaja saa kaupan yhteydessä halutessaan minulta yhden ajo-opetuspäivän kaupantekijäiseksi” Salo kertoo.

Tähän mennessä Auto-Kehä on myynyt kaksi autoa. Salon R5-luokan nelivetoisen auton lisäksi Suomen Juniorimestaruussarjassa nähdään etuvetoinen Peugeot 208 R2 Antton Laurenin ohjastamana.

Lue myös:

    Uusimmat