Australian F1-harjoituksissa keskeytys: Williams-kuski rysäytti seinään

Formula 1 -sarjan Australian osakilpailun ensimmäiset harjoitukset viivästyivät perjantaina useita minuutteja, kun Williamsin Alexander Albon täräytti seinää päin. Törmäys sattui, kun harjoituksia oli jäljellä enää parisenkymmentä minuuttia.

Thaimaalaiskuski ilmoitti radion välityksellä olevansa kunnossa, kerrotaan formula 1:n verkkosivuilla. Harjoitukset jouduttiin kuitenkin keskeyttämään hetkellisesti muun muassa sen vuoksi, että radalle oli päätynyt törmäyksessä hiilikuidun osasia.

Harjoituksien nopein oli lopulta McLarenin brittikuski Lando Norris. Perässä seurasivat neljättä peräkkäistä mestaruuttaan hakeva Red Bullin hollantilaiskuljettaja Max Verstappen sekä Mercedeksen tallissa ajava britti George Russell.

Sauberin suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas oli harjoitusten hitain.

Australialaisen Tiffany Cromwellin kanssa seurusteleva Bottas viettää suurimman osan kauden ulkopuolisesta ajasta juuri Australiassa. Hänen kasvonsa päätyivät myös komistamaan Australian osakilpailun virallista mainosjulistetta yhdessä paikallisten Daniel Ricciardon ja Oscar Piastrin kanssa.

Piastri oli harjoituksissa 10:s ja Ricciardo 11:s.

Lue myös:

    Uusimmat