Australialainen 16 lapsen äiti kohtaa kaupassa tökeröä käytöstä – päätti näpäyttää hamstraajaksi tuomitsevia

Videolla ruokakaupan myyjät kertovat, millainen asiakkaan käytös heitä ärsyttää.

Australialainen suurperheen äiti on huomannut ihmisten mulkoilevan häntä ruokakaupassa. Välttyäkseen hamstraajaksi tuomitsemiselta nainen käy nyt ostoksilla informatiivisen lapun kanssa.

Queenslandilainen 16 lapsen äiti Jeni Bonell kertoo The Sunille huomanneensa, että koronapandemia on tuonut ihmisissä esiin ikäviä piirteitä. Supermarketissa ruokaostoksia tehdessään Jeni on kohdannut merkitsevää muminaa, tuomitsevia katseita ja sarkastisia kommentteja lapatessaan ostoskärryihinsä useita paketteja vessapaperia ja kymmeniä litroja maitoa.

– Tämä pandemia on tuonut esiin parhaat ja pahimmat puolet ihmisistä. Valitettavasti meidän pitää perhekokomme vuoksi aina ostaa suuria määriä ruokaa, minkä takia ihmiset saattavat olla töykeitä, Jeni sanoo.

Monipäisen lapsikatraan äiti ei kuitenkaan aio alistua tuomittavaksi massiivisten ruokaostostensa vuoksi. Niinpä hän päätti informoida töykeitä kanssa-asiakkaita.

”Ole ystävällinen tai häivy”

Jeni kiinnitti ostoskärryihinsä paperilapun, jossa luki:

– En hamstraa vaan ruokin 16 lasta. Ole ystävällinen tai häivy.

Jenin mukaan lappu on tehty pilke silmäkulmassa, jotta ihmiset antaisivat hänen tehdä rauhassa tavalliset ostoksensa. Hänen mukaansa perhe ei ole ryhtynyt missään vaiheessa koronaviruskriisiä paniikkiostoksille, vaikka moni niin luuli valtavat ostokset nähdessään.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

– Emme varastoineet emmekä ostaneet enempää kuin tarvitsemme, Jeni sanoo The Sunille.

Muiden ihmisten hamstraus on kuitenkin vaikeuttanut suurperheen ruokahuoltoa, kun ruokakauppojen hyllyt ovat paikoin tyhjentyneet Australiassa. Jeni toivoo, että ihmiset olisivat ystävällisiä ja keskittyisivät omiin asioihinsa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: The Sun, 9Now

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja