Aurinkolasit kruunaavat tyylin – suositko retroa, klassisuutta vai rohkeita värejä?

Tulevan kevään ja kesän aurinkolaseissa nähdään retroa, klassisuutta ja kissamaisia muotoja.

Aurinkoisten päivien lisääntyessä on aika kaivaa aurinkolasit esiin. Hiihtoladuilla, laskettelurinteissä ja kirpeinä pakkaspäivinä aurinkolasit suojaavat silmiä haitallisilta UV-säteiltä, joita heijastuu tehokkaasti hangesta. 

Vuoden 2015 aurinkolasimuodissa jatkavat viime vuosina monen suosikeiksi nousseet pilottimalliset ja retrohenkiset kehykset, joihin lisätään leikkisiä yksityiskohtia. Naiselliset, isot pokat sopivat monen kasvoille ja lisäksi ne suojaavat myös herkkää silmänympärysihoa. Maskuliinisemmissa laseissa nähdään paljon laivastonsinistä ja terästä. 

Klassiset pilottilasit ovat näkyneet vahvoina suosikkeina katukuvassa jo monena vuonna. Pilotit jatkavat edelleen tyylikkäinä vaihtoehtoina klassisen tyylin suosijoille.

Naiselliset mallit saavat värityksensä auringon laskusta. Kehyksissä nähdään punaisia, violetteja ja oransseja sävyjä. Sangat saavat olla kevyitä ja metallit kiiltää auringon valossa. Kissamaisesti kohoavat ulkonurkat ovat nopea kasvojenkohotus.

Sporttisuus ja käyttömukavuus yhdistyvät kehyksissä, jotka saavat vaikutteensa laivastosta. Materiaaleissa yhdistellään rohkeasti mattaa ja kiiltävää terästä. Sangoissa nähdään maltillisia yksityiskohtia.


Lähde: Specsavers

Lue myös:

    Uusimmat