Mainos

Aurinko vanhentaa ihoa

Niin ihanaa kuin auringon valo onkin, sen haitalliset UV-säteet ovat yksi merkittävimmistä ihon vanhenemiseen vaikuttavista tekijöistä. NIVEA DNAge Anti-Age Face Sun Cream suojaa ihosoluja auringolta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta.

NIVEA DNAge Anti-Age Face Sun Cream -voiteessa yhdistyvät tuttujen NIVEA Sun -aurinkovoiteiden tehokas palamiselta suojaava UVA- ja UVB-suoja sekä menestyksekäs DNAge-teknologia, joka korjaa auringon jo aikaansaamia vaurioita ihon DNA:ssa.

NIVEA DNAge Anti-Age Face Sun Cream (sk 30) on suunniteltu kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja käsille, eli alueille, jotka useimmiten altistuvat auringon UV-säteille. Se suojaa DNA:ta auringon aiheuttamilta vaurioilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta, kuten pigmenttihäiriöiltä ja aurinkorypyiltä. Voiteessa on miellyttävän kevyt koostumus sekä raikas tuoksu, ja se on myös vedenkestävä.

Tehokasta UV-suojaa ja korjaavaa DNAge-teknologiaa

UVA-säteet porautuvat ihon syviin kerroksiin (dermikseen) ja vaikuttavat ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen

vahingoittamalla DNA:ta ihosolujen ytimessä. DNA:n vahingoittuminen näkyy ihossa ryppyinä ja pigmenttihäiriöinä.

UVB-säteet puolestaan vaikuttavat epidermiksessä ihon palamiseen ja voivat jopa aiheuttaa ihosyöpää. NIVEA DNAge Anti-Age Face Sun Cream -voide sisältää UV-suojan lisäksi NIVEA DNAge -sarjasta tutun tehoaineyhdistelmän: foolihappoa ja kreatiinia. Foolihappo on tärkeä B-vitamiini, joka vaikuttaa ihosolujen uusiutumiseen.

Kreatiini on aminohappo, jota ihosolut käyttävät energianaan. Yhdessä foolihappo ja kreatiini voimistavat ihoa ja korjaavat UV-säteiden vaurioittamaa DNA:ta.

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.