Mainos

Auer erittäin iloinen, mutta myös vihainen

- Anneli Auer on luonnollisesti erittäin iloinen ja tyytyväinen Vaasan hovioikeuden tuomion johdosta, Auerin asianajaja Juha Manner toteaa tiedotteessa. Vaasan hovioikeus hylkäsi Auerin murhasyytteen perjantaina antamassa päätöksessä.

- Samalla Anneli Auer haluaa kuitenkin todeta, että hän on ollut vapautensa menettäneenä ja käytännössä erossa lapsistaan lähes kaksi vuotta sen vuoksi, että esitutkinnassa tutkinnanjohtajan vaihtumisen jälkeen tutkintaa esitutkintalain vastaisesti jatkettiin siitä lähtökohdasta, että Anneli Auer on syyllinen aviopuolisonsa surmaamiseen, sekä samanaikaisesti tietoisesti salattiin ja jätettiin huomiotta kaikki syyllisyyttä vastaan puhuva aineisto.

- Ilman edellä mainittuja erittäin vakavia oikeusvaltion ja oikeusturvan periaatteita loukkaavia menettelyjä Anneli Auerin käsityksen mukaan asiassa ei olisi koskaan ollut aihetta alun perinkään nostaa syytettä häntä vastaan.

- Tämän ns. Ulvilan surmajutun oikeuskäsittely on ollut poikkeuksellisen suuren huomion kohteena niin tiedotusvälineissä kuin yleisön keskuudessa. Tämän vuoksi Anneli Auer ja/tai hänen avustajansa, asianajaja Juha Manner ovat pyrkineet mahdollisuuksien mukaan vastaamaan ja kommentoimaan medialle sikäli kuin kysymykset ja lausuntopyynnöt ovat liittyneet varsinaiseen oikeudenkäyntiin.

- Oikeudenkäynti on nyt päättynyt Vaasan hovioikeuden tuomioon. Anneli Auer pyytää, että hänelle suotaisiin tilaisuus julkisuudelta rauhassa keskittyä rakentamaan elämäänsä yhdessä lapsiensa kanssa uudelleen.

Anneli Auer ei toistaiseksi siis anna asiassa haastatteluja eikä kommentoi Vaasan hovioikeuden tuomiota tai asiaa muutoinkaan, tiedotteessa sanotaan.

Katso juttu Katsomo.fi:stä (Seitsemän uutiset 1.7.2011)

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.