Asus esitteli ”maailman kompakteimmat läppärit”

Asus on julkistanut tämän vuoden Zenbook-läppärinsä. Asuksen mukaan uudet ZenBook-kannettavat ovat maailman kompakteimpia läppäreitä. Uutuuslaitteiden näyttöjen reunukset ovat todella ohuet ja laitteiden näyttö-runkosuhde on parhaimmillaan jopa 95 prosenttia. Uutuuksista Asus kertoo tiedotteessaan.

ZenBook 13-, ZenBook 14- ja ZenBook 15 -laitteissa Asus hyödyntää Intelin kahdeksannen sukupolven Core i7 -suorittimia ja halutessaan laitteisiin saa NVIDIAn GeForce GTX 1050 Max-Q -näytönohjaimen. Näyttöjen koo laitteissa ovat 13,3 tuumaa, 14 tuumaa ja 15,6 tuumaa.

Uutuusläppäreissä on taustavalaistu näppäimistö ja kosketusalustaan ilmestyvä erillinen numeronäppäimistö. Tarkkoja teknisiä tietoja, saatavuus- ja hintatietoja tai mallivaihtoehtoja Asus ei ole vielä kertonut.

Kolmikon lisäksi Asus esitteli ZenBook Pro 14 -läppärin, jossa on aiemmin julkaistun ZenBook Pro 15 -laitteen tavoin näyttö kosketuslevyssä. ZenBook Pro 14 -kannettavassa on Intelin Core i7-8565U -suoritin, 14 tuuman Full HD -näyttö ja tarvittaessa GeForce GTX 1050 Max-Q -näytönohjain.

Asus kertoo, että tuoreet ZenBook Flip 13- ja ZenBook Flip 15 -mallit ovat 10 prosenttia edeltäjiään pienempiä. Näissä uutuuksissa näyttö-runkosuhde yltää 90 prosenttiin. Tämä kaksikko on varustettu tuoreimmilla Intel Core i7 -suorittimilla ja ZenBook Flip 15 -läppärissä on NVIDIAn GeForce GTX 1050 Max-Q -näytönohjain. Flip 13 -mallissa on koskestusalustaan ilmestyvä NumberPad-numeronäppäimistö.

Uudistunut ZenBook S -kannettava tarjoaa taasen aiempaakin paremman akunkeston. 13,3 tuuman näytöllä varustetulle läppärille Asus lupaa käyttöaikaa jopa 20 tuntia yhdellä latauksella. ZenBook S tulee tarjolle Intelin tuoreimmilla suorittimilla ja laitteen pitäisi kestää hieman kovempaakin käyttöä MIL-STD-810G-luokituksen ansiosta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja