Mainos

Aston Martinilta tulossa 66-kerroksinen pilvenpiirtäjä – maksaisitko asunnosta 50 miljoonaa?

Urheiluautovalmistajat pyrkivät laajentamaan brändiään myös automaailman ulkopuolelle. Legendaarinen brittivalmistaja päätti hypätä asuntomarkkinoille.

Brittiläinen urheiluautovalmistaja Aston Martin ja yhdysvaltalainen G & G Business Developments ilmoittivat vuosi sitten käynnistävänsä yhteistyön. Alkuvuodesta ilmoitettiin, että suunnitelmissa on ylellinen asuinrakennus, ja nyt projektista on saatu tarkempaa tietoa.

Yhtiöt rakennuttavat Miamin keskustaan, osoitteeseen 300 Biscayne Boulevard Way, 66-kerroksisen pilvenpiirtäjän. Biskajanlahden paraatipaikalle nousevan rakennuksen perustustyöt alkoivat viime viikolla. Sisäänmuuttopäivää ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta pilvenpiirtäjän arvioidaan valmistuvan vuonna 2021.

Asukkaiden moninaiset tarpeet on pyritty huomioimaan mahdollisimman hyvin, sillä rakennuksen yläkerroksista, joskaan ei aivan kaikkein ylimmistä, löytyvät huikeilla näköaloilla varustettu kaksikerroksinen kuntosali, spinning-studio, nyrkkeilysali, virtuaalinen golfkeskus, taidegalleria, kaksi elokuvateatteria sekä täyden palvelun kylpylä, kauneussalonki ja parturi. Aulat, joihin on pääsy vain asukkailla, on varustettu hiilikuidusta valmistetuilla vastaanottotiskeillä.

Taloon rakentuu yhteensä 391 asuntoa, ja niitä on tarjolla moneen eri elämäntilanteeseen. Halvimmillaan talon asukkaaksi pääsee pulittamalla 600 000 dollaria 65-neliöisestä kaksiosta. Tilaa ja näköaloja enemmän arvostavien kannattaa suunnata katseensa jopa 1 700 neliömetrin kokoisiin kattohuoneistoihin, joiden hinnat alkavat noin 50 miljoonasta dollarista.

Huoneistojen esimerkkikuviin ja pohjapiirustuksiin voit tutustua osoitteessa astonmartinresidences.com.

Vaikka kyseessä onkin Aston Martinin ensimmäinen projekti asuntomaailmassa, ei autojen parista poistuminen ole sille harvinaista. Se on viime vuosina esitellyt muun muassa luksusjahteja ja sukellusveneen.

Aston Martinin lisäksi myös saksalaisvalmistaja Porsche on loikannut asuntomarkkinoille. Niin ikään Miamiin rakennettu Porsche Design Tower on 60-kerroksinen luksuspilvenpiirtäjä, jossa on erillinen hissi asukkaiden autoille. Hissin avulla asukkaan auto nousee käytännössä asunnon etuovelle, jossa se on paitsi turvassa, niin myös asukkaan käden ulottuvilla.

Lähde: Aston Martin

***

0:45

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.