Asteella on kunnianhimoinen haaste tuoreelle maailmanmestarille: "Haluaisin painia Petra Ollia vastaan"

Possen suorassa lähetyksessä vieraileva Aste haluaisi haastaa painin maailmanmestarin Petra Ollin otteluun. 

VIDEO: Salkkarit ja Posse kohtasivat suorassa lähetyksessä

Possen suorassa lähetyksessä vierailee perjantaina 2. marraskuuta rap-artisti Aste, eli oikealta nimeltään Jani Sutelainen. Muusikko julkaisi hiljattain uuden Vastaaja-kappaleen PMMP-yhtyeestä tutun Mira Luodin kanssa ja 2. marraskuuta päivänvalon näki miehen kuudes studioalbumi Grand Prix

Aste kertoo olleensa syksyllä erittäin kiireinen tuoreen musiikkinsa puolesta. Hän kertoo palanneensa uudella levyllä osittain vanhoille juurilleen. 

– Olen tehnyt muutaman sellaisen oikein kunnon perinteisen räppikovistelun, mitä en ole tehnyt varmaan vuosiin. Oli siistiä tehdä sellaista pitkästä aikaa, kun aikoinaan sanoutui siitä irti. Tuli kuitenkin tosi helposti semmoinen kunnon hip hop -alter ego, maailman kovin äijä -meininki. 

Artistin mukaan tämä ei kuitenkaan tarkoita, että räppäri olisi ottanut musiikissaan täysin uuden linjan. Hän haluaa mieluiten pitää musiikkinsa positiivisena. 

– Haluaisin mieluiten levittää positiivista energiaa. Silläkin uhalla, että se on vähemmän uskottavan kuuloista, se ei minua niin kiinnosta. 

Possen suoraan lähetykseen uskaltautuva Aste harrasti nuorena intohimoisesti painia, ja nyt hänellä olisikin uskalias toive illan lähetystä ajatellen. 

– Toivoisin, että voisin painia Petra Ollia vastaan. Tai en tiedä toivonko sitä ihan oikeasti, mutta se voisi olla ihan hyvä.

Posse perjantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat