Asiantuntijoiden vinkit: Hyvää seksiä luvassa!

Jokaisella on antaa vinkkejä seksielämän parantamiseksi. Kaikkia ei tietenkään tarvitse kokeilla, vaan voit valita vain itsellesi sopivat sekä sinua miellyttävät vinkit.

Jumppatunnille, mars!

– Jos harrastat kunnon aerobista liikuntaa monta kertaa viikossa, se kohottaa itsetuntoasi, mutta myös parantaa kestävyyttäsi. Vai haluatko vain maata paikallasi ja antaa miehen tehdä kaiken? Seksi on osallistumista, ja sitä varten tarvitset kunnon kestävyyttä.

Shari Stern, maratonjuoksija

Ei paineita!

– Naiset, jotka harrastavat mahtavaa seksiä, eivät koskaan arvostele itseään. He tietävät, että seksin avulla jaetaan rakkautta ja pidetään hauskaa, ei arvostella toista. Kun itse aiheutetut paineet ovat poissa, on helpompi keskittyä omiin tuntemuksiinsa eikä tarvitse miettiä, mitä toinen miettii. Kysy sen sijaan itseltäsi, miltä sinusta itsestäsi tuntuu.

Susan K. Perry, psykologi ja kirjailija

Kouluta itsesi uudelleen

– Olin koko elämäni luullut harrastavani hyvää seksiä, kunnes tapasin nykyisen kumppanini. Usein rakastellessamme tunsin jotain vuotavan ja luulin rakkoni tyhjentyneen. Tutkimme asiaa ja yllätyimme oppiessamme, että se oli ejakulaatio. Nyt sitä tapahtuu usein. Se tuntuu fantastiselta, G-pistettä täytyy vain stimuloida oikealla tavalla. Kehotan naisia ottamaan selvää asiasta.

Marge S., 75, eläkkeelle jäänyt sairaanhoitaja, joka löysi seksin uudelleen seitsemänkymppisenä

Sido silmät

– Riisu miehesi ja sido hänen silmänsä. Aseta hänet makuulle ja anna hänelle uskomaton kokovartalohieronta. Kun hänen silmänsä ovat sidottuina, voit unohtaa vartalohuolesi, mutta se on myös seksikäs ja salaperäinen veto. Anna hieronnan johtaa rakasteluun niin, että sinä olet päällä, ja tehkää kaikki hitaasti. On uskomatonta, mitä tämä tekee naiselle. Kun vaivaantuneisuudesta ei ole häivääkään, ja toimit vaistojesi varassa, seksi vie sinut mennessään. Ja seuraavalla kerralla sinä saat sen hieronnan.

Sheila Kelley, näyttelijä ja SFactor-nimisen tankotanssiharjoituksen kehittäjä

MTV3/Helmi

Lähde: self.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja