Asiantuntija paljastaa: Tämän julkkiksen hiuksia suomalaisnaiset himoitsevat

Meikkaaja ja kampaaja Riia Koivisto FAB Makeup hair -liikkeestä paljasti Helmelle, kenen Hollywood-tähden hiuksissa suomalaisnaiset toivoisivat näkevänsä itsensä.

Riia Koiviston ei tarvinnut miettiä hetkeäkään, kun hän paljasti suomalaisnaisten keskuudessa ihailluimman Hollywood-kuontalon. Tämän naisen kuva kädessä mallina istutaan usein kampaajan tuoliin.

Jennifer Aniston on ihan ykkönen, edelleen, Koivisto toteaa.

Näyttelijä Jennifer Anistonin hiuksia on ihailtu naisten keskuudessa jo vuosia. Koivisto uskoo tietävänsä myös syyn siihen, miksi juuri Anistonin kampaus on suomalaisnaisten ykkössuosikki.

– Se on sellainen hius, mitä ihmiset haluavat. Se on suora, kiiltävä ja kaunis. Sitä on paljon, se on raidoitettu, mutta se ei näytä värjätyltä, se on luonnollinen tavallaan, Koivisto listaa.

Aniston ei kuitenkaan ole ainoa Hollywood-näyttelijä, jonka hiuksiin suomalaisnaiset voisivat omansa vaihtaa. Koivisto kertoo, että hänelle tuodaan malliksi myös muiden Hollywood-tähtien kuvia.

Drew Barrymore on aina ollut sellainen yksi. Sitten Halle Berry on lyhyttukkaisista edelleen sellainen, kenen kuvaa tuodaan, Koivisto kertoo.

Koiviston mukaan myös trendit vaikuttavat paljon siihen, kenen kuvista kampaaja ottaa asiakkaidensa toiveesta mallia. Eritoten nuorten, nousevien tähtien kuvia tuodaan kampaajalle malliksi.

Koivisto muistuttaa, ettei kaikista hiuslaaduista pysty ammattilainenkaan luomaan aivan mitä tahansa hiustyyliä. Ohuthiuksisen haaveet Jennifer Lopezin valtavasta hiuspehkosta saattavat tarkoista toiveista huolimatta jäädä siis haaveeksi. Ammattilainen ottaa kuitenkin erot mallin ja asiakkaan hiuslaadussa heti rohkeasti puheeksi.

– Minä olen tosi realisti kaikkien asiakkaideni kanssa, eli minä kyllä kerron heille faktat siitä, että mikä on heidän hiuslaatunsa. Kerron tavallaan sen, että mitä me saamme tehtyä kyseisen asiakkaan hiuslaatuun. Yleensä siinä päästäänkin hyvään kompromissiin, Koivisto toteaa.

Koivisto pitää hyvänä asiana sitä, että kampaajalle tuodaan malliksi kuvia.

– Minusta se on ehdottomasti kivempi, että ihmiset tuovat kuvia. Silloin tulee selväksi, että puhutaan samaa kieltä. Kampaajan sentti voi olla viisi senttiä ja asiakkaan sentti voi olla puoli senttiä, Koivisto muistuttaa.

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash/Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja