Asiantuntija kertoo: Tällainen nettideittailija löytää rakkauden

Yourtango.comin asiantuntija kertoo, minkälainen nettitreffiprofiili vetää puoleensa hyviä tyyppejä ja kuinka oikea rakkaus löytyy.

Asiantuntija kertoo, minkälainen nettitreffiprofiili vetää puoleensa hyviä miehiä.

Ole yksityiskohtainen

Oletko kyllästynyt siihen, että postisi täyttyy viesteistä, joissa ei ole mitään henkilökohtaista? Sinun tulee kenties vaihtaa profiiliasi. Ole riittävän yksityiskohtainen, niin vedät puoleesi potentiaalisia kumppaneita.

Pysy uteliaana

Ovatko toiveesi murskautuneet treffeillä? Sinun kannattaa tarkistaa ennakko-oletuksesi. Älä oleta, että hän on jotakin muuta kuin on, ennen kun olet tavannut hänet.

Ole valikoiva

Ilmaiset deittisivustot voivat olla ajanhukkaa. Mikäli treffisivusto on ilmainen, deittailijoiden taso ei kenties ole niin hyvä kuin maksullisissa palveluissa. Ihmissuhteet ovat elämäsi tärkein osa-alue, joten valitse sivusto, jossa taso on sinulle riittävä.

Ole positiivinen

Profiili, joka keskittyy siihen, mitä ihminen ei halua kumppaniltaan, on huono. Se, ettet halua tapailla naistenmiehiä ja kirjoitat sen profiiliisi, ei estä naistenmiehiä ottamasta sinuun yhteyttä. Usko tai älä, silloin voi käydä jopa toisin päin!

Deittaile kuin rocktähti

Mitä enemmän nettideittailua harrastat, sitä todennäköisemmin löydät helmen massan seasta. Pidä siis hauskaa ja deittaile kuin rocktähti, kunnes tapaat jonkun, jonka kanssa sinulla synkkaa, joka täyttää vaatimuksesi ja on sinulle sopiva.

Muista että teet tätä itseäsi varten

Älä tunne paineita vastata jokaiseen viestiin. Nettideittailun upeus on siinä, että saat itse asettaa rajat sille kenen kanssa haluat viestitellä.

Keksi kohtelias tapa torjua epähaluttu seura

Keksi muutama lyhyt lause, jolla voit estää miehiä ottamasta sinuun yhteyttä. Pidä viesti lyhyenä ja ystävällisenä. Sinun ei tarvitse selitellä pitkälti, miksi et ole kiinnostunut.

Luota vaistoosi

Vaistosi ei ole ikinä väärässä. Jos joku näyttää täydelliseltä paperilla, mutta tosielämässä et innostu hänestä, älä epäile omia tuntemuksiasi. Hän on varmasti upea, mutta ei vain se oikea sinulle.

Jätä menneisyys taaksesi

Mikäli pidät yhteyttä entiseen poikaystävääsi tai deittiisi, sinulle ei kenties jää tilaa tavata "sitä oikeaa". Kun suljet menneisyytesi ovet, olet valmis toivottamaan uuden rakkauden tervetulleeksi. Selvitä menneisyytesi haamut ja katso mitä tapahtuu!

Ole valmis lukuisiin treffeihin

Sinun täytyy tapailla useita ihmisiä löytääksesi sen oikean. Miljoonien ihmisien joukosta tarkoituksesi on löytää vain yksi!

Älä ole liian valikoiva

Onko sillä todella väliä, harrastaako rakkaasi purjehdusta ja onko hän kiinnostunut golffista? Etsi harrastusten sijaan jotakuta, jolla on hyvä sydän, joka inspiroi sinua ja jakaa kiinnostuksenkohteesi, arvosi ja tavoitteesi. Voit aina opettaa kumppaniasi pelaamaan vaikka tennistä kanssasi, mutta et voi muuttaa kenenkään perusolemusta.

Poista kopioviestit

Älä ota yhteyttä miehiin, jotka lähettävät saman viestin kaikille. Mikäli viestissä ei ole mitään henkilökohtaista, olet mitä luultavimmin tekemisissä pelurin kanssa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja