Mainos

Arvosteluun kyllästynyt äiti kuvasi videon päivästään, jolloin hän "ei tee mitään" – kiteyttää kaiken oleellisen

Sen jälkeen, kun kotiäiti sai kuulla viettävänsä päivät tekemättä mitään, yhden lapsen äiti hän päätti kuvata päivänsä ja osoittaa väitteen vääräksi.

Kaksivuotiaan pojan äiti Gemma Chalmers päätti kuvata videon päivästään miehelleen John Jonesille, jonka mukaan kotiäitinä oleminen vastaa vapaapäivää. Nopeutetulla videollaan 35-vuotias nainen haluaa todistaa, että tavallinen työpäivä voi tuntua lähes lomalta lapsesta ja kodista huolehtimisen rinnalla.

– Koko viikonlopun ajan rakas puolisoni on valittanut, etten tee päivisin mitään, joten ajattelin, että voisin näyttää hänelle kokonaisen päivän, Chalmers kertoo.

Kahdeksan minuutin pituinen video todistaa, mitä kaikkea kaksivuotiaan pojan äiti ehti tehdä kahdentoista tunnin aikana.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Videolla äiti siivoaa huoneita, järjestelee vaatteita, laittaa lapsensa päiväunille, pesee pyykkiä, tekee lounasta ja ajaa poikansa puheterapiaan. Tämän jälkeen kynsihoitajana työskentelevä nainen valmistautuu asiakkaansa tuloon. Kun asiakas on poistunut, Chalmers valmistaa illallista ennen kuin lukee lapselleen iltasadun ja laittaa tämän nukkumaan.

"Ole ollut äiti koko päivän. Olen ollut myös..."

Vaikka videolla ehtii tapahtua paljon, siihen ei ehtinyt tallentua aivan kaikkia päivän aikana tapahtuneita asioita.

– Ennen kuin edes aloitin tämän videon, minun täytyi siivota kaksi rikkoontunutta lasia, jotka pikkumiehestä oli hauska heittää keittiön poikki. Tyhjensin astianpesukoneen, annoin pikkumiehelle aamiaista, kävin pikasuihkussa, vaihdoin hänen vaippansa ja puin itseni.

Vastedes kun Chalmersin puoliso kysyy, mitä nainen oli tehnyt päivänsä aikana, hänellä on siihen vastaus.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olen ollut äiti koko päivän. Olen ollut myös siivooja, kuljettaja, kokki, tarinankertoja, hoitaja, leikkikaveri, taaperon painivalmentaja, opettaja, taiteilija, pottakouluttaja, ongelmanratkaisija, stylisti, henkilökohtainen pukija, pyykinpesijä, personal shopper ja paljon muuta, nainen luettelee.

Suuren suosion saaneen videon kommenteissa moni on ilmaissut monen isän voivan ottaa oppia videosta. Erään kommentin mukaan työssäkäyvät isät saavat todennäköisesti syödä lounaansa rauhassa ja juoda kahvinsa kuumana, toisin kuin kotiäidit, jotka hädin tuskin ehtivät istua koko päivän aikana.

Lähde: Independent

***

8:16

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.