Arturo ei voinut unohtaa lomamatkallaan tapaamaansa ihanaa naista – julkaisi romanttisen lehti-ilmoituksen: "Jos olet siellä jossakin..."

1:07
Rakkaus on ikuista! Tämä 71 vuotta aviossa ollut pariskunta kuoli saman päivän sisällä.

Arturo ei voinut unohtaa lomamatkalla tapaamaansa mukavaa naista ja osti lehtimainoksen löytääkseen tämän. Arturon – ja maailman kaikkien romanttikkojen – onneksi nainen on nyt löytynyt.

Teksasilaismies ihastui niin palavasti lomamatkallaan, että maksoi lehtimainoksesta löytääkseen sydämensä valitun uudelleen. Arturo Martinez tapasi unelmiensa naisen Kanadassa lomallaan kesällä 2019, kertoo Global News.

Kaksikko oli kohdannut, kun Arturo oli lomalla Torontossa. Mies oli ottanut osaa bussiretkelle, jonka aikana Yhdysvaltain ja Kanadan raja ylitetiin.

Arturo ja nainen oli viety rajaviranomaisten toimesta sivuun. Kaksikko alkoi kokemuksen ansiosta jutella ja havaitsi tulevansa hyvin toimeen.

Viettivät päivän yhdessä

Arturo ja nainen päätyivät viettämään retkipäivän yhdessä tutkien kohteena olevaa linnaa ja nappaillen kuvia toisistaan. Paluumatkalla kaksikko söi yhdessä ja unohtui juttelemaan toisilleen niin, että heille tuli kiire takaisin retkibussiin.

Rynnättyään linja-autoon Arturo ja nainen havaitsivat, että he eivät mahdu enää istumaan vierekkäin. Pari istui eri puolille autoa. Sitten retki olikin ohi, eikä Arturo enää nähnyt naista.

Arturo toivoi kohtaavansa uuden ihastuksensa toisella opastetulla retkellä, josta kaksikolla oli ollut bussissa puhetta, mutta naista ei enää loman aikana näkynyt. Arturo oli harmissaan.

Arturo ei unohtanut tapaamaansa naista

Mies ei voinut unohtaa tapaamaansa neitoa. Epätoivoinen Arturo päätti julkaista lehti-ilmoituksen kanadalaislehdessä.

Hän kertoi lehdessä olevansa teksasilaismies, joka tapasi "todella mukavan" torontolaistytön bussissa.

– Juttelimme lyhyesti, mutta todella rakastin hänen huumorintajuaan ja haluaisin todella jutella hänelle uudelleen, mutten edes saanut ylös hänen numeroaan (tai hänen nimeään), koska retkibussi melkein jätti meidät, Arturo kuvaili kokemaansa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä

– Jos olet siellä jossakin, kerro minulle, että se olet sinä kertomalla, minkä asian sanoit viimeiseksi minulle ennen kuin astuimme bussiin. Vihje: sillä on jotakin tekemistä lintujen kanssa.

Nainen on löytynyt

Romanttinen ilmoitus kantoi pian hedelmää ja Arturoa onnisti. Miehen unelma kävi toteen, kun itsensä ilmoituksessa kuvatuksi naiseksi esittelevä henkilö otti yhteyttä.

– Olen niin onnellinen nyt, Arturo kommentoi.

– Se oli lyhyt viesti, jossa hän vain vastasi antamaani vihjeeseen.

Kaksikko on jo jutellut netissä ja aikoo tavata Kanadassa uudelleen vielä tämän vuoden puolella.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja