Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen tekivät hurjaa jälkeä: suomalaiskaksikko heti valtavassa iskussa NHL:ssä!

Tulosruutu: Coloradon Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen mässäilivät tehoilla kauden avausottelussa.

Suomalaishyökkääjät Mikko Rantanen ja Artturi Lehkonen mättivät hurjat tehopisteet Colorado Avalanchen kauden ensimmäisessä runkosarjaottelussa jääkiekon NHL:ssä. Chicago Blackhawks sai hallitsevalta mestarilta kyytiä lukemin 5–2.

Pääkuvan videolta voi ihastella Mikko Rantasen ja Artturi Lehkosen tehoilua NHL-mestarin kauden avausottelussa.

Rantanen latoi tehot 0+4, Lehkonen puolestaan 2+1. Kaikki suomalaisten pinnat syntyivät mahtavasti kulkeneella ylivoimalla.

Suomalaisten tehoilta käynnistyi avauserän loppuminuuteilla, kun Rantanen ja Lehkonen alustivat Valeri Nitshushkinin naulaaman 2–1-maalin.

Lehkonen kasvatti sittemmin Coloradon johtoa toisessa erässä maalin edustalta iskemillään 3–1- ja 4–1-osumilla, jotka kummatkin petasi ykkössyöttäjänä Rantanen.

Rantanen nappasi vielä neljännen syöttöpisteen, kun hän oli alustamassa Valeri Nitshushkinin illan toista häkkiä, joka syntyi vajaat kolme minuuttia ennen taiston loppua.

Rantanen ja Lehkonen olivat ottelun pistetykit. Nitshushkinin kanssa kahteen tehopisteeseen ylsi Coloradon kanadalainen tähtihyökkääjä Nathan MacKinnon saldolla 0+2.