Arja Koriseva unohtaa oman roolinsa uutuusohjelmassa – tuulettaa kilpailijan epäonnen hetkellä

Näin Arja Koriseva reagoi omaan sopimattomaan tuuletukseensa Tietäjät tietää -ohjelmassa 1:12
Olisitko sinä tiennyt oikean vastauksen? Katso videolta, miten muut reagoivat Arja Korisevan tuuletukseen ja miten hän itse reagoi tajutessaan sen sopimattomuuden.

Koko perheen Tietäjät tietää -tietovisailuohjelma vie kilpailijat ja julkisuudesta tutut henkilöt kiperien kysymysten pariin. 

Uudessa Roope Salmisen  juontamassa Tietäjät tietää -tietovisailuohjelmassa seitsemän julkisuudesta tuttua henkilöä, eli tietäjää, auttaa kilpailijoita vastaamaan eri kategorioiden kysymyksiin ja kasvattamaan voittopottia. Jokainen julkkis on tuonut mukanaan jonkin aihealueen, jonka eksperttejä he kokevat olevansa.

Tietovisassa valtava pyörä arpoo tietäjän ja kilpailijan sattumanvaraisesti. Kun seitsemän kategoriaa on käyty läpi, kilpailija pääsee loppupeliin, jossa hänen on mahdollisuus voittaa koko potti itselleen. 

Ensimmäisessä jaksossa jo useampaan kysymykseen vastannut Mari Espoosta lähtee arvuuttelemaan suomen kielen yleisintä konsonanttia rap-artisti Palefacen avustamana. 

– Onko sulla joku aavistus? Yleensä kannattaisi luottaa intuitioon, varsinkin naisen, Paleface neuvoo Maria. 

Mari tiedustelee Palefacelta, tuntuuko häntä sanoituksia tehdessä, että jokin suhisee erityisen paljon ja viittaa s-kirjaimeen. 

– Vaikee sanoa. Mun oma intuitio sanoisi, että se on joku muu kuin s, Paleface pohtii.

Loppujen lopuksi Mari lukitsee vastaukseksi k-kirjaimen. 

Vastaus ei kuitenkaan ole oikein, jolloin iskelmälaulaja Arja Koriseva tuulettaa oikean vastauksen kunniaksi, jonka hän itse tiesi. 

– Arja, tää on niin väärä hetki tuulettaa kuin voi olla, Salminen sanoo Korisevalle. 

Ensimmäisessä jaksossa ovat tietäjinä mukana myös näyttelijä Anu Sinisalo, urheilulääkäri Pippa Laukka, entinen jääkiekkoilija Siim Liivik, koomikko-näyttelijä Ilari Johansson ja imitaattori Jarkko Tamminen.

Ohjelma perustuu brittiformaattiin The Wheel.

Olisitko sinä tiennyt oikean vastauksen? Katso videolta, miten muut reagoivat Arja Korisevan tuuletukseen ja miten hän itse reagoi tajutessaan sen sopimattomuuden.

Tietäjät tietää -viihdeohjelma klo 20 alkaen 1. syyskuuta MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat