Apu: Susanna Ruotsalainen uupumuksestaan: Jaksoin puhua vain Matille

Mäkikotka Matti Nykäsen kihlattu Susanna Ruotsalainen ylistää Apu-lehdessä Mattia ja kiittelee miestä tuesta, jota tämä tarjosi naiselle hänen syksyisen uupumuksensa aikana.

Matti Nykänen ja MTV3:n Diili-ohjelmasta tuttu Susanna Ruotsalainen tapasivat viime kesänä Jyväskylän suurajoissa. Kihloihin pari meni tammikuun alkupuolella, noin viiden kuukauden seurustelun jälkeen. Tammikuun lopulla suhteessa otettiin seuraava askel, sillä Matista ja Susannasta tuli avopari. Matti muutti rakkaansa luokse Helsingin Punavuoreen.

Susannaa on hehkutettu useasti Matin pelastajaksi, sillä mäkikotkan nykyisessä olemuksessa ei näy merkkiäkään menneistä vuosista. Vaikka Susanna on varmasti osasyy Matin hyvinvointiin, on myös Matti auttanut Susannaa. Syksyllä Susanna sai voimakkaita uupumisoireita, eikä hän jaksanut puhua edes ystävilleen.

– Olemme pelastaneet toinen toisemme. Kun jouduin syksyllä sairauslomalle täysin uupuneena kaiken pyörityksen jälkeen, Matti tuki ja auttoi minua. Hän oli huolissaan jaksamisestani ja puhuin vain Matille, Susanna kertoo lehdessä.

Nyt ihmiset ovat luultavasti jo tottuneet ajatukseen Susannasta Matin tulevana morsiamena, joten pari saa viettää rauhallisemmin yhteistä aikaa. Miten Susanna kuvailee Mattia Apu-lehdessä?

– Matti on tavattoman huomaavainen, kiltti ja herkkä. Hän on rakastajana sellainen, joka halaa ja hellii minua päivittäin monin tavoin ja katsoo syvälle silmiin. Se on suomalaiselta mieheltä aika epätyypillistä!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat