Apple vahvisti julkistustilaisuuden 25. maaliskuuta – odotettavissa ainakin uusia palveluja

Apple järjestää huhutulla tavalla vuoden ensimmäisen julkistustilaisuutensa 25. maaliskuuta.

Tällä kertaa Applen tilaisuus tulee keskittymään sen uusiin palveluihin. Uuden omia sisältöjä tarjoavan ja myös muiden sisältöpalvelujen tilauksia jälleenmyyvän videopalvelun lisäksi Apple on esittelemässä uutistilaussovelluksen, jossa useiden medioiden sisältöjä yhdistetään yhden tilauksen alle.

Apple kertoi tulevasta tilaisuudestaan otsikolla It’s show time.

Bloombergin aiemman raportin mukaan Apple on kutsunut maaliskuun lopun tilaisuuteensa, joka järjestetään sen Apple Park -pääkonttorin yhteydessä sijaitsevassa Steve Jobs Theaterissa, myös useita Hollywood-tähtiä, kuten Jennifer Anistonin, Reese Witherspoonin, Jennifer Garnerin ja ohjaaja JJ Abramsin.

Apple on ostanut tai rahoittanut kymmeniä erilaisia tuotantoja uutta videopalveluaan silmällä pitäen. Kenties eniten huomiota ennakkoon on kerännyt ilmoitus yhteistyöstä talk show -tähti Oprah Winfreyn kanssa.

Applen oman suoratoistona videoita tarjoavan palvelun odotetaan avautuvan kesän aikana, aluksi Yhdysvalloissa. Palvelun odotetaan kuitenkin laajentuvan nopeasti muille alueille.

Applen videopalvelu tultaneen integroimaan sen TV-sovellukseen iPhoneissa, iPadeissa ja Apple TV -laitteissa. Tarjolla tulee olemaan myös ilmaista sisältöä, minkä lisäksi oman tilauspalvelunsa ohella Apple panostaa yhteistyökumppanien palvelujen jälleenmyyntiin.

Apple Newsin osaksi on tulossa uutis- ja aikakauslehtitilauspalvelu, joka yhdistää yhden tilauksen alle useiden eri medioiden sisältöjä. Myös tämän palvelun odotetaan lähtevän liikkeelle Yhdysvalloista.

Applelta on huhuttu pian julkistettavaksi myös useita enemmän ja vähemmän tärkeitä laitepäivityksiä, kuten uudistetut iPad mini, noin 10 tuuman iPad ja iPod touch, toisen sukupolven AirPods-kuulokkeet sekä tietoa AirPower-latausalustan myyntiintulosta. Näiden julkistamista tilaisuudessa 25. maaliskuuta on pidetty epätodennäköisenä. Kenties uusia AirPods-kuulokkeita lukuun ottamatta uutuudet ovat kuitenkin sellaisia, että Apple saattaa julkistaa ne vain lehdistötiedotteella milloin tahansa ilman minkäänlaista tilaisuutta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja