Mainos

Apple ryhtyy siivoamaan sovelluskauppaansa

Syyskuun 7. päivänä nähdään uudet iPhonet, mutta samana päivänä Apple aloittaa myös sen App Store -sovelluskaupan siivoamisen. Yhtiö haluaa päästä eroon vanhoista ja toimimattomista sovelluksista, kertoo TechCrunch.

Apple on lähestynyt sovelluskehittäjiä sähköpostilla, jossa se kertoo alkavasta sovelluskaupan siivoamisesta. Sovellukset, jotka eivät enää toimi tai joita ei ole päivitetty pitkään aikaan, tullaan poistamaan sovelluskaupasta.

Jos sovellus kaatuu heti käynnistettäessä, se poistetaan välittömästi. Muissa tapauksissa kehittäjälle lähetetään viesti, ja jos sovellusta ei 30 päivän kuluessa päivitetä, se poistetaan App Storesta. Sovelluksen nimi kuitenkin jätetäänkehittäjän tilille, eli päivitetyn version voi myöhemmin toimittaa uudelleen sovelluskauppaan, eivätkä kilpailijat pääse sovellusten nimiä itselleen kaappaamaan.

Sen lisäksi, että Apple ryhtyy siivoamaan vanhoja sovelluksia, se uudistaa myös sovellusten nimeämistä koskevia sääntöjä.Hakukoneoptimoinnin vuoksi monet kehittäjät ovat lisänneet sovellustensa nimiin paljon turhaa, mutta tästä halutaan päästä eroon. Niinpä jatkossa sovellusten nimien on oltava alle 50 merkkiä pitkiä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.