Apple Pay saapuu Nesteen huoltoasemille – huomioi tämä asia, jotta et jää ilman bensaa

Apple Pay saapui Suomeen viime vuoden lokakuussa. Mukaan lähti ensimmäisenä Nordea ja St1. Nyt myös Neste hyppää kelkkaan mukaan.

Mikäli autoilija luottaa pelkästään Apple Payhyn tai muihin mobiililompakoihin, kannattaa hänen olla tarkkana, sillä uudet maksutavat eivät kuitenkaan saavu vielä kaikille Nesteen asemille.

Neste kertoo tiedotteessaan, että mobiililompakoilla maksaminen onnistuu tällä hetkellä vain Neste K- ja Neste Automaatti -asemilla.

Myöhemmin uudet maksutavat tulevat vaihtoehdoksi lopuille Nesteen asemille Suomessa ja Baltiassa.

Toimii kaikilla mobiililompakoilla

Apple Payn lisäksi tankkauslaskun voi hoitaa myös muilla mobiililompakoilla, kuten Nordea Paylla ja Pivolla.

– Käytännössä mikä tahansa NFC- eli lähilukuteknologiaa käyttävä mobiililompakko käy Nesteen asemilla. Se tarkoittaa, että asemilla toimivat myös useassa Euroopan maassa jo käyttöönotetut Samsung Pay ja Google Pay, tiedotteessa todetaan.

Huomioi maksuraja

Mobiilimaksajan kannattaa myös huomioida tämä seikka asioidessaan Nesteen automaatilla: Mikäli maksun määrä ylittää 25 euroa, tulee asiakkaan valita näytöltä "“MOBIILILÄHIMAKSU YLI 25€”-vaihtoehto.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja