Antti Tuisku avautuu kirjassa suhtautumisestaan julkisuuteen: "Eka ajatus oli, että mie lyön"

Antti Tuisku valmistautuu kesän kiertueeseensa 1:46

Antti Tuiskun uunituoreessa Antti Tapani -elämäkertakirjassa puidaan laulajatähden suhdetta julkisuuteen. Tuisku kertoo, ettei ole ikinä varsinaisesti nauttinut julkisuudesta.

MTV haastatteli Antti Tuiskua Emma-gaalan punaisella matolla helmikuussa. Katso video yllä!

Antti Tuiskun, 34, elämäkerrassa Antti Tapani (WSOY) käsitellään miehen suhdetta julkisuuteen. Tuisku kertoo laulajan itsensä ja toimittajakaksikko Anton Vanha-Majamaan ja Antti Aron kirjoittamassa Antti Tapani -elämäkerrassa (WSOY) kokeneensa niin sanotun pohjakosketuksen kaupassa.

Tuohon aikaan Tuiskua kuormittivat Idols-ohjelman tuomarointi, keikat sekä hänen 11. studioalbumiin Anatude (2017) liittyvä rumba.

– Jonkinlainen pohjakosketus oli paikallisessa jättimarketissa. Menin sinne alkuillasta Salattujen elämien aikaan, jotta ostoksilla olisi mahdollisimman vähän ihmisiä. Ei auttanut, ahisti. Piilottelin hyllyjen välissä, mutta tietenkin ihmiset huomasivat mut. Sieltä ne tulivat pyytämään nimmaria ja yhteiskuvaa. Mie pyysin ne sivummalle, että ei tehdä tästä nyt mitään numeroa. Kuvat saatiin otettua, kiitos kiitos, eipä mittää ja hei hei, Tuisku kertoo.

– Menin kassalle, ja juuri kun olin maksamassa, takaa pölähti kuuskymppinen mies, joka lykkäsi käteen paperin ja huusi: "Antti, tossa, laita mun tyttärille nimikirjotukset!" Mun eka ajatus oli, että mie lyön. En hallitte itteeni. Kohta lööpit kiljuu, että Antti Tuisku sai kohtauksen kaupan kassalla. Mie katoin sitä miestä murhaavasti ja sanoin, että ole hyvä ja mene odottamaan. "Tajuatko, miten epäkohteliasta tää on? Mie olen näppäilemässä pankkikorttini tunnuslukua." "Mutta kirjota noi nimmarit", se vastaa. "Kirjotan sen sitten, kun on sun vuoro. Jätä mut rauhaan." Sanoin sen niin napakasti kuin osasin.

Tapahtuneen jälkeen Tuisku päivitti Instagramin Story-osioon aiheesta.

– Sama tapahtui lähikaupassa. Ostin aamupalavehkeitä, kun kassajonosta kuului: "Jaa, se on ollut Antti taas yön töissä, kun on noin väsyneen näköinen!" Mie katoin sitä miestä silmiin ja olin niin äimistynyt, etten tiennyt mitä sanoa. Lopulta vastasin saatanan äkäsesti, että en ole itse asiassa ollut.

Tuisku toteaa kirjassa, että omaan lähikauppaan pitäisi voida mennä rauhassa hakemaan maitopurkki ilman kenenkään solvauksia tai tuijottamista. Laulaja sanoo, että hänen sietokykynsä moista kohtaan on vähentynyt.

Lue myös:

    Uusimmat