Apu: Antti Tuisku paljastaa taukonsa taustat – keikkalavat vaihtuvat koulunpenkkiin

Viime vuodet hurjaa suosiota nautiskellut muusikko Antti Tuisku jää tauolle kesällä 2018. Hän paljastaa taukonsa taustat Apu-lehden haastattelussa.

Antti Tuisku, 33, nousi kaikkien huulille, kun hän julkaisi kymmenennen studioalbuminsa En kommentoi toukokuussa 2015. Levyn jättihitit Peto on irti ja Keinutaan ovat siivittäneet tähden hurjaa suosiota ja syyskuussa 2017 julkaistu albumi Anatude jatkoi samaa linjaa. 

Uransa huipulla keikkuva Tuisku yllätti faninsa marraskuussa, kun hän ilmoitti jäävänsä pitkälle tauolle ensi kesänä. Artisti heittää viimeisen keikkansa kesäkuussa Provinssissa, eikä aio keikkailla tai tehdä uutta musiikkia taukonsa aikana.

Nyt Tuisku avaa tauon syitä Apu-lehden haastattelussa.  

– Ensimmäistä kertaa elämässäni olen tilanteessa, että haluan pysähtyä aloilleni. Musiikkia haluan tehdä seuraavan kerran vasta sitten, kun itselläni on oikeanlainen kipinä ja visio siitä, mitä todella haluan tehdä, Tuisku pohdiskelee.

Nyt mies haaveilee paluusta koulunpenkille. Tuisku aikoo hankkia itselleen hyvinvointivalmentajan pätevyyden.

– Aiemmin ajatus siitä, että joutuisin elättämään itseni jollakin muulla kuin musiikilla, on aiheuttanut minussa ihan oikeaa pakokauhun tunnetta, Tuisku myöntää lehden haastattelussa.

Ennen taukoaan Tuisku valloittaa Suomen areenat kiertueella, joka huipentuu toukokuussa Helsingin Hartwall Arenalle. 

Antti Tuisku jää Provinssin jälkeen pitkälle tauolle 1:31

Lähde: Apu

Lue myös:

    Uusimmat